Kantoorruimte huren Amsterdam Buitenveldert, De Cuserstraat 85

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Cuserstraat 85 in Amsterdam Buitenveldert

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Buitenveldert!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Cuserstraat in Amsterdam (Buitenveldert)

Het Cuserpark, gelegen in de buurt Amsterdam Buitenveldert, bestaat uit meerdere kantoorgebouwen. Dit kantoorpand, gelegen aan De Cuserstraat, is hier eentje van. Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 2010 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1677 m2. Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige omgeving met vele cafés als Café Anno 1890 op loopafstand. 

Huurprijzen

Momenteel is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand aan De Cuserstraat. Het gaat om een ruimte van 385 m2. Deze ruimte is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €9143,75. Huren tegen flexibele huurvoorwaarden behoort tot de mogelijkheden. Echter, het is financieel het meest voordelig wanneer je besluit om voor minimaal 1 jaar een kantoorruimte te huren. 

24/7 toegang, schoonmaak service en een pantry

In dit kantoorpand aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert maak je naast je eigen kantoorruimte ook gebruik van de standaard services en voorzieningen. Een voorbeeld van een prettige service is dat je 24/7 toegang hebt tot jouw kantoorruimte. Daarnaast betaal je voor schoonmaak van de algemene ruimten niets extra’s. Bovendien beschikt het kantoorgebouw ook over een pantry, ideaal om ’s middags je lunch te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand wordt onder meer gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Kalfjeslaan. Vanaf deze bushalte ben je in slechts 3 minuten op kantoor. Reis je toch liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A9 en de A4 in minder dan 10 minuten op je werk. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert?

Wil jij graag deze laatst beschikbare ruimte huren aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert? Wees er dan snel bij en plan vandaag nog een rondleiding in. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij adviseren je gratis en geheel vrijblijvend over het huren van een kantoorruimte aan De cuserstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Cuserstraat 85

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen