VERHUURD
Super deal

Amsterdam Buitenveldert, De Cuserstraat 85

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Buitenveldert!

Kantoorruimte huren aan De Cuserstraat in Amsterdam (Buitenveldert)

Het Cuserpark, gelegen in de buurt Amsterdam Buitenveldert, bestaat uit meerdere kantoorgebouwen. Dit kantoorpand, gelegen aan De Cuserstraat, is hier eentje van. Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 2010 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1677 m2. Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige omgeving met vele cafés als Café Anno 1890 op loopafstand.

Huurprijzen

Momenteel is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand aan De Cuserstraat. Het gaat om een ruimte van 385 m2. Deze ruimte is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €9143,75. Huren tegen flexibele huurvoorwaarden behoort tot de mogelijkheden. Echter, het is financieel het meest voordelig wanneer je besluit om voor minimaal 1 jaar een kantoorruimte te huren.

24/7 toegang, schoonmaak service en een pantry

In dit kantoorpand aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert maak je naast je eigen kantoorruimte ook gebruik van de standaard services en voorzieningen. Een voorbeeld van een prettige service is dat je 24/7 toegang hebt tot jouw kantoorruimte. Daarnaast betaal je voor schoonmaak van de algemene ruimten niets extra’s. Bovendien beschikt het kantoorgebouw ook over een pantry, ideaal om ’s middags je lunch te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand wordt onder meer gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Kalfjeslaan. Vanaf deze bushalte ben je in slechts 3 minuten op kantoor. Reis je toch liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A9 en de A4 in minder dan 10 minuten op je werk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert?

Wil jij graag deze laatst beschikbare ruimte huren aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert? Wees er dan snel bij en plan vandaag nog een rondleiding in. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij adviseren je gratis en geheel vrijblijvend over het huren van een kantoorruimte aan De cuserstraat.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!