Kantoorruimte huren Amsterdam Amstel Business Park, Joop Geesinkweg 201

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Joop Geesinkweg 201 in Amsterdam Amstel Business Park

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 550 m2
  Huurprijs: € 10.999 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam (Amstel Business Park)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Amstel Business Park, maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden voor jouw organisatie? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw genaamd A’dammium. In totaal omvat dit kantoorpand 7510 m2 gebruiksoppervlakte. Naast alle aanwezige services en faciliteiten is ook de locatie een pluspunt, je huurt hier namelijk op een prominente zichtlocatie gelegen aan de A10. Wil jij graag meer te weten komen over dit kantoorgebouw? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment is er voor de verhuur een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 550 m2. De kantoorruimte is gelegen op de derde verdieping en is te huur voor een maandelijks bedrag van €8937,-. Dit is exclusief servicekosten, deze bedragen per maand €2062,-. Wil je naar je kantoorruimte ook nog een parkeerplaats huren? Dit kost €1500,- per plaats per jaar. Benieuwd naar de overige voorwaarden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag.

24/7 toegankelijkheid en vergaderfaciliteiten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam Amstel Business park, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en het hoge service level. Zo kun je jouw eigen werktijden bepalen, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk voor alle medewerkers. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere vergaderruimten aanwezig, handig wanneer er klanten langs komen of wanneer je wat wilt presenteren aan je collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gevestigd, je huurt namelijk een kantoorruimte naast de A10. Via deze rijksweg bereik je makkelijk en snel andere omliggende rijkswegen, maar ook steden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dit is mogelijk! Op korte loopafstand zit een bushalte met een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam Amstel Business Park?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam Amstel Business Park? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij straks jouw nieuwe kantoorruimte in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Erg mooi ingericht kantoorpand.

De eerste keer toen ik binnenkwam was ik gelijk aangenaam verrast van de sfeer binnen het pand. Daarnaast was de bushalte ook lekker dichtbij

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Joop Geesinkweg 201

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen