Kantoorruimte huren Almere, Kabelstraat 5

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelstraat 5 in Almere

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 500 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 44 m2
  Huurprijs: € 950 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kabelstraat in Almere

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kabelstraat in Almere? Neem dan eens een kijkje op deze prachtige locatie. Dit kantoorpand bevindt zich op een prachtige locatie en heeft momenteel nog enkele kantoorruimtes beschikbaar. Ideaal voor een zelfstandig ondernemer of een kleine startup die een geschikte kantoorruimte in de omgeving van Almere zoekt. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij graag een kijkje nemen op deze locatie? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een bezichtiging.

Kantoorruimte huren

Momenteel zijn er een aantal kantoorruimtes beschikbaar. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 11m2 en deze huur je al voor maar €350,- per maand. Heb jij behoefte aan meer oppervlakte? Het aanbod varieert namelijk tot kantoorruimtes van 35m2. Voor deze grootste ruimte betaal je slechts €950,- per maand. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere kantoorruimtes te combineren om zo de gewenste oppervlakte te creëren.

Representatieve kantoorruimtes, nette pantry en voldoende parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Kabelstraat in Almere krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. De kantoorruimtes zijn onlangs gerenoveerd en hierbij voorzien van nieuwe PVC vloeren, led verlichting en airconditioning. In het kantoorpand kun je gebruik maken van de gedeelde keuken en lounge ruimte. De perfecte plek om even afstand te nemen van je werk en te genieten van jouw welverdiende pauze. Het kantorencomplex heeft veel parkeerruimte waardoor er altijd plek is voor jouw auto of die van jouw bezoekers.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een prachtige locatie vlakbij de op- en afritten van de A6 die een directe verbinding heeft met de A1 en A27. Dat maakt deze locatie uitstekend bereikbaar met behulp van de auto. Maar ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. De bushalte om de hoek geeft jou een directe verbinding naar het Almere Busstation en naar Amsterdam Amstel. In de directe omgeving van dit kantoorgebouw zijn bedrijven en professionals gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jouw business. Daarnaast is er een supermarkt in de buurt voor jouw dagelijkse boodschappen en bevindt zich een paar honderd meter verderop een sportschool. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kabelstraat in Almere?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de kabelstraat in het mooi centraal gelegen Almere? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen zodat jij deze locatie met eigen ogen kunt bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelstraat 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen