Kantoorruimte huren Hilversum, Utrechtseweg 47

Voorzieningen
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Utrechtseweg 47 in Hilversum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 42 m2
  Huurprijs: € 657 € 624 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 57 m2
  Huurprijs: € 942 € 895 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 64 m2
  Huurprijs: € 1.039 € 987 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 163 m2
  Huurprijs: € 2.506 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 209 m2
  Huurprijs: € 3.160 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Utrechtseweg in Hilversum

Wil jij binnenkort een toffe kantoorruimte huren aan de Utrechtseweg in Hilversum? Wacht dan niet langer en kijk naar de mogelijkheden in dit prachtige kantoorpand. Deze unieke kantoorvilla staat op een ruime kavel met veel groen. Het pand kent een mooie karakteristieke afwerking. Het kantoorpand is efficiënt ingedeeld en beschikt over een aantal ruime kantoorkamers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze vastgoedconsultants!

Huren 

De huurmogelijkheden op deze locatie zijn erg flexibel. Het kantoorpand heeft 3 verdiepingen die momenteel zowel in zijn geheel als gedeeltelijk te huren zijn. Neem bijvoorbeeld de begane grond, deze heeft een oppervlakte van 338m2 en huur je al voor maar €5.200,- per maand. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van 275m2 en de derde verdieping maar liefst 183m2. 

Representatieve vergaderruimtes, een nette pantry en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Utrechtseweg in Hilversum word jij van vele gemakken voorzien. Zo heb je toegang tot een aantal representatieve vergaderruimtes die de perfecte uitkomst bieden voor het organiseren van een vergadering of presentatie. Het pand beschikt over een nette pantry waar jij je eigen maaltijd klaar kunt maken om de jouw drukke werkdag even heerlijk te breken. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk waardoor jij je werktijden flexibel in kunt plannen. De kantoorruimtes zijn voorzien van prettige werkomstandigheden door het vele daglicht en de gewenste temperatuur.

Locatie en bereikbaarheid

Een werkplek op deze locatie kun je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het kantoorpand bevindt zich nabij de toegangswegen van het centrum van Hilversum en het centraal station ligt op loopafstand. Jouw nieuwe werkplek is goed bereikbaar met de auto. Binnen enkele minuten rijden bevinden zich de op- en afritten van de A27 die een directe verbinding geeft tot de A1. Het centraal station is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets of te voet goed te bereiken. 

Kantoorruimte huren aan de Utrechtseweg in Hilversum?

Ben jij enthousiast geworden van de prachtige kantoorruimtes die te huur zijn op deze locatie in Hilversum? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op jouw nieuwe werkplek. Dan kun jij deze prachtige kantoorkamers met eigen ogen bewonderen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Utrechtseweg 47

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen