Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Herikerbergweg 1-35

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herikerbergweg 1-35 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 934 m2
  Huurprijs: € 19.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1101 m2
  Huurprijs: € 22.478 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1226 m2
  Huurprijs: € 25.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herikerbergweg in Amsterdam (Zuid-Oost)

Aan de Herikerbergweg in Amsterdam Zuid-Oost huur je kantoorruimte in het moderne kantoorpand Apollo, dat deel uitmaakt van het Plaza ArenA complex. Het pand met energielabel A heeft verschillende kantoorruimtes beschikbaar tegen flexibele huurvoorwaarden. Dit kantoorgebouw uit 2012 ligt in Amsterdam Zuid-Oost, om precies te zijn in de Bullewijk. In deze buurt zijn al bedrijven gevestigd zoals DTG, ING en Huawei. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 3 kantoorruimtes beschikbaar. Een kantoorruimte van 235 m2 huur je al voor een maandelijks bedrag van €4641,-, een ruimte van 599 m2 voor €11.830,- of een ruimte van maar liefst 1101 m2 voor €21.745,- per maand. Je vestigt je tussen onder andere adviesbureaus, financiele adviseurs en uitgevers in dit prominente pand. 

Werkcafé, bemande receptie en fitnessruimte

Een kantoorruimte huren doe je aan de Herikerbergweg in Amsterdam Zuid-Oost. Het kantoorpand is een van de negen gebouwen van het Plaza ArenA complex. Het heeft een groen energielabel, ruime vloeren, een terras, een parkeergarage en op de begane grond bevind zich een restaurant. Er is een koffiebar aanwezig waar je even rustig een lekker kopje koffie kunt drinken zodat je niet de hele dat in dezelfde kantoorkamer zit. Of ga heerlijk even wat eten in het aanwezige restaurant. Na werktijd zin om te sporten? Geen probleem, er is namelijk een fitnessruimte aanwezig. Er is tevens een receptioniste aanwezig die je helpt bij het verwerken van je post en de telefoonaanname. De kantoorunits zijn te huur in een ruim en licht gebouw en is tevens goed beveiligd. Daarnaast kun je in de pauze genieten van de buitenruimte, erg rustgevend en uniek! 

Locatie en bereikbaarheid

Zowel per auto als met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. Het Business Park is gelegen naast meerdere snelwegen, zo ben je vanaf de A10, de A9 en de A2 in een mum van tijd op kantoor. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op nog geen kilometer afstand. En tot slot is het slechts een kwartiertje rijden naar Amsterdam Schiphol Airport, waardoor jouw werkplek een zeer prettige locatie is voor het ontvangen van internationale zakenpartners. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herikerbergweg in Amsterdam?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren aan de Herikerbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Aarzel dan niet langer en kom snel een kijkje nemen. Plan hiervoor een gratis rondleiding in bij onze vastgoedconsultants. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Misschien realiseer jij in dit pand binnenkort wel jouw droomkantoor?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

De entree, het restaurant, de kantoorruimten enz.

alles is hier tot in de puntjes geregeld, mijn complimenten!

R

De originele elementen in het kantoorpand maken het een zeer aanrekkelijke locatie, ziet er tof uit!

M

Goede locatie, daar ben ik wel blij mee.

Daarnaast is het ook echt een mooi pand!!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herikerbergweg 1-35

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen