Ben jij de nieuwe Office Manager die wij zoeken? - VERVULD

 • Door Lauren Brunnikhuis
 • maandag 30 april 2018

Ben jij onze nieuwe Office Manager en wil jij deel uitmaken van de de groei bij SKEPP?

SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! We zijn hard gegroeid en werken inmiddels met 30 young professionals aan deze droom. Wij zijn een dynamisch en hybride bedrijf dat ook de komende jaren flink zal blijven groeien. In 2017 zijn we ook in België en Duitsland van start gegaan. Wil jij deel uitmaken van dit team? solliciteer dan nu!


Vacature Office ManagerBen jij de nieuwe Office Manager die we zoeken?

Our Roots and Misson

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf opgericht in november 2013, is een gratis vergelijkingswebsite. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Binnen SKEPP kom je te werken binnen een explosief team van young professionals. Iedereen is elke dag bezig om onze hippe en rebelse onderneming snel te laten groeien. Werktijden zijn niet relevant. Work? We play to win!

Sinds 1 oktober 2016 heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld.

Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Verder werken we sinds juni 2017 voor meer dan 50 kantoren in België en starten we dus snel in Duitsland! De komende jaren willen we ook in Frankrijk en de UK openen. Onze missie voor de komende jaren is helder, de meest succesvolle online broker van Europa worden!

Werken in AlbergenOns prachtige kantoorpand in Albergen!

Als Office Manager bij SKEPP:

 • Werk je 3 tot 5 dagen in de week

 • Zorg je voor ondersteuning bij het Management Team en de financiële afdeling;

 • Zullen jouw werkzaamheden afwisselen in financieel-administratief en facilitaire taken;

 • Durf je actie te ondernemen en ben je flexibel inzetbaar;

 • Ben je communicatief vaardig.

Beschik je over onderstaande skills? Dan ben jij de nieuwe topper waarnaar wij op zoek zijn!

 • Je bent zeer ambitieus en hebt een enorme drive;

 • Je beschikt over veel verantwoordelijkheidsgevoel;

 • En bent daarmee in staat goed overzicht te houden;

 • Je bent sterk in plannen, organiseren en resultaatgericht;

 • Je bent sociaalvaardig en stressbestendig;

 • Tot slot beschik je over een mbo en/of hbo werk- of denkniveau.

Gezelligheid op kantoorSpeel jij straks in de pauze mee aan een potje tafelvoetbal?

Wat kan SKEPP jou bieden?

Een topper als jou belonen we natuurlijk graag goed, dit doen we door middel van een marktconform salaris tussen de €1600,- en €2400,- bruto per maand (gebaseerd op een full-time werkweek). Ook werk je in een prachtige omgeving in ons pas geleden gerenoveerde kantoorpand in Albergen, waar dagelijks een verse en gratis (!) lunch wordt geserveerd. Naast al deze bijkomende voordelen bieden wij je elke dag opnieuw uitdaging, waarbij leren voorop staat. Come and join our SKEPP community!

Overtuigd dat deze functie bij jou past?

Ben jij enthousiast en heb je zin om als Office Manager bij ons aan de slag te gaan? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Lena Sand. Je kunt Lena telefonisch bereiken op 085 877 05 19 of per mail op lena@skepp.nl.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure