Kantoorruimte huren Meppel, Blankenstein 265

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Blankenstein 265 in Meppel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 21 m2
  Huurprijs: € 375 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 575 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 41 m2
  Huurprijs: € 575 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 58 m2
  Huurprijs: € 900 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 73 m2
  Huurprijs: € 950 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Blankenstein in Meppel

Dit kantoorpand aan de Blankenstein biedt jou de mogelijkheid een toffe kantoorruimte te huren in Meppel. Momenteel zijn er nog enkele kantoorkamers beschikbaar. Wellicht zit er een geschikte kantoorkamer voor jou bij. Dus wacht niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou. 

Kantoorruimte huren

Het Business Center biedt diverse huurmogelijkheden die perfect zijn afgestemd op jouw wensen. Neem bijvoorbeeld een kantoorkamer geschikt voor 5 personen. Deze kantoorkamer huur je al voor slechts €800,- per maand. Deze prijs is inclusief services kosten. Wil jij helemaal je eigen plek creëren? Neem dan eens een kijkje in onze Office Planner tool. Met behulp van deze tool kun jij jouw kantoorruimte alvast virtueel inrichten met breed assortiment hoogwaardig meubilair.

Optimale werkomstandigheden, 24/7 toegankelijk en nette vergaderruimtes

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Blankenstein in Meppel worden vele wensen vervult. Jij als huurder krijgt toegang tot zeer representatieve vergaderruimtes die de perfecte uitkomst bieden voor het organiseren van een vergadering of presentatie. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk dit maakt dat jij jouw werktijden zelf flexibel in kunt plannen. De kantoorkamers worden voorzien van een aangename temperatuur door de aanwezigheid van het centrale verwarmingssysteem en airconditioning. Kortom de werkomstandigheden zijn optimaal! Het kantoorpand heeft een eigen parkeerterrein waar jij en jouw bezoekers altijd beschikken over een parkeerplek.  

Locatie en bereikbaarheid

Het Business Center ligt vlakbij de op- en afritten van de A32. Dit maakt jouw nieuwe werkplek zowel voor jezelf als voor jouw bezoekers goed bereikbaar met de auto. Het centraal station van Meppel is goed te bereiken met de fiets. Dus ook het openbaar vervoer kan wellicht een uitkomst bieden. Het gezellige en bruisende centrum van Meppel is goed te bereiken met zowel de auto als de fiets. In het centrum van Meppel zijn diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd. Dus ook voor een moment van ontspanning of je dagelijkse boodschappen zit jij op deze locatie zeer geschikt.

Kantoorruimte huren aan de Blankenstein in Meppel?

Wil jij graag een toffe kantoorruimte huren aan de Blankenstein in Meppel? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen in dit prachtige kantoorpand. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen bewonderen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Blankenstein 265

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen