Kantoorruimte huren Zeist, 1e Hogeweg 198

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan 1e Hogeweg 198 in Zeist

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 395 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de 1e Hogeweg in Zeist

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Zeist, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de 1e Hogeweg, ook wel ‘Het Witte Huis’ genoemd. Het is gevestigd op een top locatie in het centrum van Zeist. Het kantoorpand is pasgeleden volledig gerenoveerd en dus van alle gemakken voorzien. Wil jij graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

Op dit moment is er één zelfstandige kantoorruimte beschikbaar in het kantoorgebouw. De kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 36 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €695,-, inclusief servicekosten. Huur je er liever een parkeerplaats bij? Dan ben je een maandelijks bedrag van €825,- kwijt. Benieuwd naar de overige mogelijkheden en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Een pantry, WIFI en representatieve entree

Het huren van een kantoorruimte aan de 1e Hogeweg in Zeist brengt veel voordelen met zich mee, je mag namelijk naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo is er een luxe pantry aanwezig waar je dagelijks lekkere koffie/thee kunt zetten en beschikt over apparatuur zoals een koelkast en een vaatwasser. Daarnaast is er razendsnelle WIFI aanwezig en kun je gasten ontvangen in de representatieve entree. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd in het hart van Zeist, deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Verschillende op- en afritten van de rijkswegen A12 en A28 zijn op korte rijafstand bereikbaar en de dichtstbijzijnde bushalte is op loopafstand. In de nabije omgeving zijn er goede restaurants te vinden, gezellige winkels en er is zelfs een theater op loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de 1e Hogeweg in Zeist?

Ben jij enthousiast en wil je graag de kantoorruimte aan de 1e Hogeweg in Zeist huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de 1e Hogeweg in Zeist.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan 1e Hogeweg 198

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen