Super deal

Utrecht Centraal Station, Leidseveer 2-10

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 900 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Leidseveer (Centraal Station)

Vlabij Utrecht Centraal Station, in de nabijheid van meerdere snelwegen, ligt dit kantoorgebouw. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1983 en heeft een totaal perceeloppervlakte van 5240 m2. Hier huur je zowel flexwerkplekken als afgesloten kantoorkamers. Het gebouw bevindt zich in de buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs. Een buurt waarin vele gezellige restaurants, koffiebarretjes en winkels gevestigd zijn. Zo ligt het Tropisch Huis Prim op slechts 300 meter afstand, dit restaurant is al meer dan 40 jaar een begrip in Utrecht. Leuk om hier eens met collega’s een hapje te eten.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Leidseveer in Utrecht huur je kantoorkamers van verschillende oppervlakten. Momenteel zijn er verschillende ruimten te huur variërend van 16 m2 tot 48 m2. Voor de kleinste ruimte van 16 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €900,-. Heeft jouw onderneming een grotere ruimte nodig? Voor de kantoorkamer van 48 m2 betaal je maandelijks €2700,-. Ook is het mogelijk om in dit kantoorpand een werkplek te huren. Zo huur je al een flexwerkplek voor slechts €150,- per maand. Buiten de aangegeven kantoren om heb je hier de mogelijkheid om tot wel 500 m2 te huren. Alles is hier flexibel in te delen, een perfecte plek dus waar je kunt groeien!

Receptiediensten, catering en loungeruimte

Ik dit kantoorpand aan de Leidseveer in Utrecht zijn diverse voorzieningen en services inbegrepen in de huurprijs. Zo kun jij als huurder gebruik maken van de ondersteunende services van de receptie. Zij verwerken namelijk jouw post en kunnen indien gewenst de telefoon opnemen. Mocht je tussen de werkzaamheden door even willen relaxen? Dan kun je terecht in de aanwezige loungeruimte. Een plek om even heerlijk tot rust te komen! Verder kan er catering worden verzorgd, ideaal als jij zakenpartners op bezoek krijgt. En niet te vergeten: het kantoorpand beschikt over een eigen fitnessruimte. Ideaal om na werktijd nog een uurtje te sporten.

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Utrecht Centraal. Dit station ligt op slechts 1 kilometer afstand. Vanaf hier zijn diverse verbinding mogelijk, onder meer naar Amsterdam. Verder ligt het kantoorpand te midden van de rijkswegen A2, A12 en A28, een toplocatie dus!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Leidseveer?

Huur jij binnenkort een van de beschikbare kantoorruimten of misschien wel een flexwerkplek? Kom eens langs om een goede indruk te krijgen van het kantoorpand. Plan hiervoor gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

2 beoordelingen Leidseveer

Hele mooi warme landelijke inrichting.

Helaas vallen de huurprijzen net iets buiten mijn budget.

Vriendelijk ontvangt, bij binnenkomst heerst er een fijne sfeer.

Grote gym aanwezig voor de nodige beweging, dat zouden we vaker moeten zien.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!