Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Kanaalweg 22

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kanaalweg 22 in Utrecht Zuid

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 41 m2
  Huurprijs: € 749 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kanaalweg in Utrecht (Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid? Neem dan een kijkje in dit kleinschalige maar representatieve kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die van alle gemakken is voorzien. Naast de ideale ligging, zijn ook de voorzieningen en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw goed voor elkaar. Maakt jou dit nieuwsgierig en wil jij graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamers hebben een oppervlakte van 20 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €495,-, dit is inclusief vaste servicekosten. De huurvoorwaarden en startdatum zijn bespreekbaar. Ben jij geïnteresseerd in één van deze kantoorruimtes of wil je ze het liefst allebei huren? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een gezamenlijke lunchruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid, heb je naast je kantoorruimte ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de algemene ruimten. Zo is er een vergaderruimte en een gezamenlijke lunchruimte met luxe pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker bakje koffie of het maken van een verse lunch. Deze pantry is ook voorzien van een koelkast en vaatwasser. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze vervolgens makkelijk en snel gratis rondom het kantoorgebouw parkeren, handig he?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is op een gunstige locatie in Utrecht gelegen, vanaf de A12 is het slechts enkele minuten rijden naar je werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een loopafstand van enkele minuten bereik je een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar Utrecht Centraal Station. Vanaf hier bereik je makkelijk andere steden in het land. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid?

Zie jij het wel zitten en wil je graag een kantoorruimte aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst nog wat informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Kanaalweg in Utrecht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Mooie centrale plek in Utrecht.

Je kunt het pand gemakkelijk vinden en bereiken. De faciliteiten zijn top en SKEPP heeft mij goed geholpen met het inrichten van mijn kantoorinrichting. Alleen maar lof dus!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kanaalweg 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen