Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Eendrachtlaan 100-260

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • Lunchvoorziening
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Eendrachtlaan 100-260 in Utrecht Zuid

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Eendrachtlaan in Utrecht Zuid

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Eendrachtlaan in Utrecht Zuid? Neem dan een kijkje in dit representatieve bedrijfsgebouw met vele mogelijkheden. Het kantoorpand is gebouwd in 1970, maar is pas geleden verbouwd om tot de huidige opstelling te komen. Je huurt op deze locatie kantoorruimten, werkboxen en bedrijfshallen op het Bedrijvengebied Kanaleneiland. De ruimten hebben een industriële look, nieuwsgierig? Lees dan verder!

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er werkboxen gecreëerd, deze bieden jou veel gemakken en je kunt direct aan de slag. Je maakt hier gebruik van alle bijkomende services en faciliteiten. Het is mogelijk om een werkbox te huren vanaf 27 m2, de prijzen zullen liggen tussen €450,- per maand tot en met €850,-, gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Ook is het mogelijk om buiten deze werkboxen om een kantoorruimten te huren. Zo is er een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 45 m2, voor een maandelijks bedrag van €750,-. Op zoek naar een grotere kantoorunit? Neem een kijkje in de kantoorruimte van 233 m2 voor €2875,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

All-in services, parkeermogelijkheid en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Eendrachtlaan in Utrecht Zuid, zul je het met minder faciliteiten moeten doen in tegenstelling bij het huren van een werkbox. Bij het huren van een werkbox betaal je namelijk een all-in prijs, waar meerdere voordelen aan hangen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw werkplek 24/7 te gebruiken en is de box door middel van een chip makkelijk te beveiligen. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel, de auto kun je voor de deur parkeren, ideaal! Naast de koffie en thee die dagelijks voor je klaar staat, is er ook een locatie manager aanwezig die jou kan ondersteunen in verschillende taken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op het Bedrijvengebied Kanaleneiland, om deze locatie te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg. Verschillende rijkswegen zoals de A12, A2 en A27 zijn op een korte rijafstand van het kantoorgebouw gelegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is op een loopafstand van slechts 7 minuten een bushalte te vinden, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinden met het treinstation Utrecht Vaartsche Rijn. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eendrachtlaan in Utrecht Zuid?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte of werkbox aan de Eendrachtlaan in Utrecht Zuid? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen, helpen je vinden jouw ideale kantoor en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Eendrachtlaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Op zoek naar een handige werklocatie waar je even flink de handen uit de mouwen kan steken?

Dan bieden deze werkhokken de perfecte oplossing.

M

Een perfecte locatie waar je de theorie kunt uitdenken en vervolgens in de praktijk kunt uitvoeren.

S

Creatieve omgeving, ik houd er van!

R

Blij met deze all-in optieWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Eendrachtlaan 100-260

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen