Utrecht West, Niasstraat 1

3531WR Utrecht West

4 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

  • Kastje/kluisje

Kantoorruimte huren aan de Niasstraat (West)

In de buurt Laan van Nieuw Guinea-Spinozaplantsoen staat dit moderne kantoorgebouw dat stamt uit het jaar 2001. Een prachtig u-vormig gebouw waar verschillende kantoorruimtes worden aangeboden voor de verhuur. Reeds zijn er meer dan 30 bedrijven gevestigd in dit kantoorpand, zowel grote als kleine bedrijven. Deze bedrijven zijn afkomstig uit diverse branches. Zo vind je er bijvoorbeeld adviesbureaus, boedhoudkantoren en softwareproducenten. 

Huurprijzen, kantoor Niasstraat, Utrecht 

In dit kantoorpand aan de Niasstraat huur je kantoorkamers van diverse grootten. Kantoorruimtes voor 2 personen zijn te huur vanaf €560,- per maand. Daarnaast huur je al een werkplek voor maar €280,- per maand. Voor meer informatie over de overige kantoorruimtes en huurprijzen kun je het beste contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants. 

Niasstraat: een serviceteam en voldoende parkeergelegenheid 

Wanneer je dit pand binnenloopt, word je hartelijk ontvangen door de dames in de rode jurkjes. Je weet meteen wat we bedoelen als je een kijkje gaat nemen in dit kantoorgebouw. Zij staat iedere dag voor je klaar, bijvoorbeeld wanneer je iets hebt vergeten of misschien wel een taxi nodig hebt. Ook dragen zij zorg voor de postverwerking en de telefoonbeantwoording. Daarnaast hoef je nooit op zoek naar een parkeerplaats wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand. Er zijn namelijk voldoende parkeerplaatsen aanwezig. De on-site carwash is overigens ook erg handig! 

Locatie en bereikbaarheid, Niasstraat, Utrecht 

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Utrecht Zuilen, dit station is slechts 20 minuten lopen. Met de auto ben je vanaf de A27 in slechts 15 minuten op kantoor. Het kantoorpand bevindt zich in een levendige omgeving met een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Aldi, deze ligt op een afstand van 200 meter. Voor gezelligheid na werktijd kun je eens een kijkje nemen bij Theehuis Majella of Café-Restaurant Van de Straat, beide zijn slechts 1 kilometer verwijderd van het kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Niasstraat? 

Wil jij graag eens langskomen om te kijken of een van de kantoorruimtes geschikt is voor jou onderneming? Plan dan gratis een rondleiding in. Wie weet huur jij binnenkort een kantoorkamer aan de Niasstraat in Utrecht. 

Kantoorruimte huren in kantoor met u-vorm in Utrecht Niasstraat 1 Utrecht West Toplocatie!

6 beoordelingen Niasstraat

Betaalbare werkplekken in hartje Utrecht

Vrij standaard kantoorruimtes maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. En het pand is goed te bereiken.

Ben zelf niet zo weg van de vele roodtinten, maar verder is het wel echt een prima locatie om te werken

Super prettige inrichting van de kantoorruimtes, voorzien van het beste meubilair.

Leuk kantoor.

Goede voorzieningen, aardig personeel dat goede ondersteuning biedt.

Perfect!!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!