Kantoorruimte huren Utrecht West, Niasstraat 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Utrecht, Van Koetsveldstraat 1 min. lopen (0,1 km)
 • Utrecht Zuilen 18 min. lopen (1,5 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Niasstraat 1

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Niasstraat in Utrecht (West)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Niasstraat in Utrecht West? In de buurt Laan van Nieuw Guinea-Spinozaplantsoen staat dit moderne kantoorgebouw dat stamt uit het jaar 2001. Een prachtig u-vormig gebouw waar verschillende kantoorruimtes worden aangeboden voor de verhuur. Het servicelevel is op deze locatie van hoog niveau en ook de ligging is erg prettig te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Nieuwsgierig naar de beschikbare kantoorruimten? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Niasstraat huur je kantoorkamers van diverse grootten. Kantoorruimtes voor 2 personen zijn te huur vanaf €560,- per maand. Daarnaast huur je al een werkplek voor maar €280,- per maand. In bijgevoegde plattegrond kun jij precies zien welke kantoorruimten er nog beschikbaar zijn voor de verhuur. De kantoorruimtes zijn volledig ingericht en vanaf de eerste huurdag kun je direct beginnen met werken, want het kantoor is van alle gemakken voorzien. Benieuwd welke kantoorunit het beste aansluit bij jouw organisatie? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag in de zoektocht naar de juiste werkplek.

Een serviceteam en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Niasstraat in Utrecht West, word je hartelijk ontvangen door de dames in de rode jurkjes. Zij staat iedere dag voor je klaar, zowel klanten ontvangen of misschien wel wanneer je een taxi nodig hebt. Ook dragen zij zorg voor de postverwerking en de telefoon beantwoording. Daarnaast hoef je nooit op zoek naar een parkeerplaats, wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand. Er zijn namelijk voldoende parkeerplaatsen aanwezig. De on-site carwash is overigens ook erg handig!

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Utrecht Zuilen, dit station is slechts 20 minuten lopen. Met de auto ben je vanaf de A27 in slechts 15 minuten op kantoor. Het kantoorpand bevindt zich in een levendige omgeving met een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Aldi, deze ligt op een afstand van 200 meter. Voor gezelligheid na werktijd kun je eens een kijkje nemen bij Theehuis Majella of Café-Restaurant Van de Straat, beide zijn slechts 1 kilometer verwijderd van het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Niasstraat in Utrecht West?

Wil jij graag eens langskomen om te kijken of je een van de kantoorruimten wilt huren aan de Niasstraat in Utrecht West? Plan dan nu gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Onze vastgoedconsultants helpen je graag bij het huren van een kantoorruimte aan de Niasstraat in Utrecht West.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Niasstraat 1 in Utrecht West

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Betaalbare werkplekken in hartje Utrecht

J

Vrij standaard kantoorruimtes maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.

En het pand is goed te bereiken.

T

Ben zelf niet zo weg van de vele roodtinten, maar verder is het wel echt een prima locatie om te werken

H

Super prettige inrichting van de kantoorruimtes, voorzien van het beste meubilair.

L

Leuk kantoor.

Goede voorzieningen, aardig personeel dat goede ondersteuning biedt.

G

Perfect!!!

P

prijs kwaliteit verhouding is goedWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Niasstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner