Utrecht Leidsche Rijn, Parijsboulevard 209

Kantoorruimte huren aan de Parijsboulevard in Utrecht (Leidsche Rijn)

Op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Parijsboulevard in Utrecht Leidsche Rijn? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw genaamd; ‘Rivoli-gebouw’. Je huurt hier een kantoorruimte in een stijlvol en modern kantoorgebouw, waar alles tot in de puntjes is geregeld. Zowel de services als de faciliteiten zorgen er voor dat jij je zorgeloos kunt richten op de core business van jouw organisatie. Benieuwd of er een geschikte ruimte voor jullie tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op deze locatie huur je een kantoorurimte met een full-serivce pakket. Dat houdt in dat je een gemeubileerde kantoorruimte huurt en nergens meer achter aan hoeft. Het is al mogelijk om een werkplek te huren vanaf €350,- per maand. Dus ben je op zoek naar een kantoorkamer voor 3 personen? Dan betaal je een maandelijks bedrag van €1050,-. Is deze kantoorunit te klein en huur je liever een kantoorruimte voor 6 personen? Hier betaal je een maandelijks bedrag van €2100,- voor. De gemeubileerde kantoorruimten zijn comfortabel en je kunt direct aan de slag. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Receptie en schoonmaakservice

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Parijsboulevard in Utrecht Leidsche Rijn, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services in en rondom het kantoorgebouw. Waaronder de receptie in het pand, de belangrijkste kern. Bij binnenkomst tref je dagelijks vriendelijke receptionisten die jouw gasten kunnen ontvangen en administratieve werkzaamheden voor je kunnen oppakken. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! De sociale ruimten en jouw kantoorruimte worden (indien gewenst) dagelijks schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gelegen in Utrecht, namelijk direct naast de rijksweg A2. Met verschillende knooppunten zoals de A2/A12 en A12/A27. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook hiermee bereik je makkelijk en snel jouw werkplek. Het NS-station zit namelijk voor de deur met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station van Utrecht. Vanuit hier bereik je makkelijk andere steden in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Parijsboulevard in Utrecht Leidsche Rijn?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Parijsboulevard in Utrecht Leidsche Rijn? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in! Heb je hier hulp bij nodig of zijn vragen/onduidelijkheden? Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Parijsboulevard in Utrecht.

Parijsboulevard 209 Parijsboulevard 209 Utrecht Leidsche Rijn Toplocatie!

1 beoordelingen Parijsboulevard

Super kantoor en hier kan ik ook klanten op bezoek laten komen, tof!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!