Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, St.-Jacobsstraat 123-135

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan St.-Jacobsstraat 123-135 in Utrecht Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 m2
  Huurprijs: € 684 € 650 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: € 1.105 € 1.050 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 33 m2
  Huurprijs: € 2.632 € 2.500 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 56 m2
  Huurprijs: € 4.263 € 4.050 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de St. Jacobsstraat in Utrecht (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum? Neem dan een kijkje in dit levendige business center. Je huurt hier een kantoorruimte in een representatief kantoorpand waar de vele voorzieningen het huren erg comfortabel maken. Ook de ligging van het kantoorpand heeft vele voordelen, je bereikt makkelijk je werkplek met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Huurprijs

Je hebt in dit kantoorpand meerdere mogelijkheden. Zo kun je een kantoorruimte, kantoorkamer of een werkplek huren voor all-in prijzen. Dit is mogelijk vanaf een maandelijks bedrag van €293,-. Voor een 2-persoons kantoorkamer betaal je €585,- in de maand en behoefte aan meer ruimte? Bekijk de ruimte die ingedeeld is voor 7 personen, deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €2048,-. Op zoek naar meer ruimte? Vraag aan onze vastgoedconsultants over de mogelijkheden van deelverhuur.

24/7 toegankelijk, een luxe pantry en prachtig uitzicht

Een van de grote voordelen bij het huren van een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum is de 24/7 toegankelijkheid. Je kunt op elk gewenst tijdstip bezig op jouw werkplek. Het maakt niet uit of dit in het weekend of in de avonduren is, perfect! Daarnaast zijn er door het gehele kantoorgebouw meerdere pantry’s te vinden, ideaal voor het zetten van een bakje koffie/thee. Een van de grote voordelen is het prachtige uitzicht. Wanneer je een kantoorruimte huurt met grote ramen op een hoge verdieping heb je uitzicht over het mooie centrum van Utrecht.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging. Op een korte loopafstand bereik je het centrum van het levendige Utrecht. Hier zijn grote winkels te vinden zoals de Bijenkorf, gezellige cafés en goede restaurants. Voornamelijk aan de Oudegracht, een echte aanrader! Met de auto is het kantoorpand makkelijk te bereikbaar, op korte afstand ligt de A12. Ook het met het openbaar vervoer reis je makkelijk naar je werkplek, er is een bushalte voor de deur, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het Centraal Station van Utrecht. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de St. Jacobsstraat in Utrecht Centrum? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf! Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend ver aan een kantoorruimte aan de St. Jacobsstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

In het centrum van Utrecht vind je weinig van deze locaties.

Aan alles is gedacht, zelfs het meubilair!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan St.-Jacobsstraat 123-135

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen