Kantoorruimte huren Utrecht Centraal Station, Stationsplein 90

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 90 in Utrecht Centraal Station

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 353 € 300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 1.500 € 1.350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 2.000 € 1.800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 9 personen
  Huurprijs: € 5.000 € 4.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Utrecht (Centraal Station)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Utrecht, maar heb je nog niet de ideale locatie gevonden? Stop dan met zoeken, wij hebben hier de ideale locatie voor jou gevonden! Dit kantoorgebouw is voorzien van verschillende kantoorruimten, ieder voorzien van een andere sfeer. De faciliteiten op deze locatie zijn goed georganiseerd en ook de locatie is gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorunit heeft een capaciteit voor 4 personen en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1800,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit die beschikbaar is voor 9 personen, te huur voor €4050. De grootst beschikbare kantoorruimte is te huur voor €6500,- en heeft een capaciteit voor 13 personen. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimten en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Stationsplein in Utrecht Centraal Station, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten. Zo zijn er in het pand meerdere vergaderruimten aanwezig die je kunt reserveren. Handig wanneer er klanten langs komen of juist wanneer je een presentatie wilt geven aan je collega’s. Daarnaast zijn er in het pand meerdere pantry’s aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Handig voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het maken van een verse lunch. Ben je nieuwsgierig naar wat het pand jou nog allemaal meer te bieden heeft? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Locatie en bereikbaarheid

Mocht je met het openbaar vervoer willen reizen naar je werkplek, dan zit je met deze locatie perfect! Je huurt hier namelijk een kantoorruimte naast het Centraal Station van Utrecht, ideaal! Vanaf het station is het slechts 2 minuten lopen. Reis je liever met de auto naar je werkplek? Dan ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. In de nabije omgeving zijn er verschillende parkeergarages aanwezig.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Stationsplein in Utrecht?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Stationsplein in Utrecht? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij de zoektocht van nieuwe kantoorruimte en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou met het huren van een kantoorruimte in Utrecht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

De bereikbaarheid is wat zo fijn was bij het huren van dit pand.

Het is enorm gemakkelijk om bij dit pand te komen en ik heb altijd mijn auto kunnen parkeren bij het pand. De aanwezige services in dit pand zijn ook mooi meegenomen. Dit pand is zeker aan te raden voor iedere onderneming die op zoek is naar een bereikbaar pand met mooie inrichting, goede services op een toplocatie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 90

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen