Kantoorruimte huren Zwijndrecht, Stationsplein 1

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 1 in Zwijndrecht

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 530 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 53 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 366 m2
  Huurprijs: € 3.203 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Zwijndrecht

In dit kantoorpand aan het Stationsplein in Zwijndrecht kun jij vanaf nu een prachtige kantoorruimte gaan huren! Het kantoorpand biedt een prettige werkomgeving op een prachtige locatie met een ruim aanbod voorzieningen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. 

Kantoorruimte huren

De kantoorruimtes op deze locatie variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 45m2 en deze huur je al voor maar €530,- per maand. Heb je behoefte aan meer ruimte? Dat is geen enkel probleem het aanbod breidt zich uit tot kantoorkamers met een oppervlakte van 366 m2. Hiervoor betaal je slechts €3202,- per maand. De kantoorkamers hebben veel grote raampartijen waardoor jij geniet van veel daglicht. De kantoorruimtes zijn recent gerenoveerd en allen voorzien van een systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen en inbouwspots.

Een nette pantry, 24/7 toegankelijk en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Stationsplein in Zwijndrecht krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Voor het klaarmaken van jouw maaltijd kun je gebruik maken van de nette pantry die je deelt met de andere huurders in dit pand. De kantoorruimtes op deze locatie zijn 24/7 toegankelijk. Hierdoor ben jij flexibel bij het inplannen van jouw werktijden. De ruimtes zijn voorzien van verwarming en airconditioning. Hiermee regel jij te alle tijde de gewenste temperatuur op jouw werkplek. De algemene ruimtes zijn representatief en ruim opgezet. Neem bijvoorbeeld de entree, een prachtige ruimte om jouw gasten te ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op een ideale locatie. Op 50 meter afstand ligt het Centraal Station Zwijndrecht. Vanuit hier reis je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar diverse steden en hotspots in de omgeving. De op- en afritten van de A16 bevinden zich op enkele minuten rijden. Hierdoor is jouw nieuwe werkplek ook uitstekend bereikbaar met de auto. In de bruisende omgeving zijn diverse winkels, bedrijven en ondernemers gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Voor een moment van ontspanning kun je heerlijk genieten in de frisse lucht tijdens een wandeling langs de Oude Maas. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Zwijndrecht?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan het Stationsplein in Zwijndrecht? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Ook kunnen ze je helpen bij het inplannen van een bezichtiging zodat jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen