Kantoorruimte huren Roermond Maasniel, Noordhoven 2

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Noordhoven 2 in Roermond Maasniel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 22 m2
  Huurprijs: € 302 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 77 m2
  Huurprijs: € 1.095 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 192 m2
  Huurprijs: € 2.715 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Noordhoven in Roermond

Heb je interesse voor een kantoorruimte aan de Noordhoven in Roermond? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Dit Business Center direct gelegen aan de A73 beschikt over circa 20 kantoorkamers die variëren van 20 m2 tot 190 m2. De kantoorruimtes zijn stijlvol gemeubileerd en bevinden zich in een representatief pand. De services op deze locatie zijn uitstekend. Denk aan een goed WiFi netwerk, airconditioning en nette vergaderruimtes.

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum is er een ruime keuze aan kantoorruimtes. Een kantoorruimte van 22 m2 heb je al vanaf €315,- per maand. Heb je behoefte aan meer oppervlakte dan biedt deze locatie kantoorkamers aan van 31 m2 en 43 m2. Door de aanwezigheid van systeemwanden is het ook mogelijk om de grootte van jouw kantoorruimte zelf te bepalen. Hierover kun je contact opnemen met onze vastgoed consultants. De grootste kantoorruimte in dit bedrijvencentrum is 269 m2 en is te huur voor maar €3.725,- per maand. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast zijn er een aantal zeer nette vergaderruimten in dit kantoorpand aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken.

Goede airconditioning, een goed datanetwerk en een ruime pantry

Het kantoorpand aan de Noordhoven in Roermond draagt optimaal bij aan het welzijn van de gebruikers. De kantoorruimtes zijn voorzien van goede airco-systemen en het pand is voorzien van een centrale verwarmingsinstallatie. In het pand bevinden zich meerdere nette toiletgroepen. De kantoorkamers in dit bedrijvencentrum zijn allen aangesloten op een goed werkend datanetwerk die de werkzaamheden perfect ondersteunen. Voor het klaarmaken van jouw maaltijd is er een ruime en nette pantry aanwezig in het pand waar de huurders gebruik van kunnen maken. In de kantoorkamers komt veel daglicht binnen en waar nodig wordt dit aangevuld met een goed verlichtingsnetwerk. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt bij op- en afritten naar de A73 dit maakt deze locatie uiterst goed bereikbaar met de auto. Ook de bushalte op 350 meter afstand maakt het mogelijk binnen enkele minuten met het openbaar vervoer het NS-station van Roermond te bereiken. Binnen een straal van 3 kilometer bevinden zich een Plus supermarkt en een Aldi. Daarnaast zijn er tal van andere winkels en bedrijven in de omgeving die een toegevoegde waarde kunnen bieden.

Een kantoorruimte huren aan de Noordhoven in Roermond?

Biedt dit kantoorpand aan de Noordhoven in Roermond wellicht uitkomst voor jou? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Noordhoven 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen