Oosterhout Nb, Bredaseweg 108a

Kantoorruimte huren aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Oosterhout? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Bredaseweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1953 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 7200 m2. Door de vele services en faciliteiten op deze locatie is het een aantrekkelijke plek om een kantoorunit te huren, op dit moment zijn nog meerdere ruimten beschikbaar.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 18 m2 voor een maandelijks bedrag van €200,-. Ook zijn er kantoorunits beschikbaar met een oppervlakte van 48 m2 voor €425,- in de maand. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Neem een kijkje in de kantoorruimte van 175 m2, die is voorzien van een eigen pantry en toiletgroep. Die kantoorunit is te huur voor €1500,- in de maand. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid, een pantry en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout brengt vele voordelen met zich mee, dit komt mede door het ruimte aanbod van de services en faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Zo kun je bij aankomst de auto voor de deur parkeren, makkelijk en snel! Daarnaast zijn er meerdere pantry’s in het kantoorpand aanwezig waar je een lekkere kop koffie/thee kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. De 24/7 toegankelijkheid is ook ideaal, het is mogelijk om op ieder moment van de dag gebruik te maken van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand kun je bereiken via verschillende dichtstbijliggende op- en afritten, zoals de A27 en A59. Reis je met het openbaar vervoer? Op een loopafstand van 8 minuten tref je de bushalte ‘Oosterhout, Wilhelminalaan’ aan. Deze bus heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station. Ondanks dat het kantoorpand niet in het gezellige centrum van Oosterhout is gelegen, vind je in de nabije omgeving toch wel makkelijke faciliteiten. Zo is er om de hoek een sportschool te vinden, ideaal om na werktijd even lekker te sporten!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Bredaseweg. 

Bredaseweg 108a Bredaseweg 108a Oosterhout Nb Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!