Kantoorruimte huren Oosterhout Nb, Bredaseweg 108a

Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bredaseweg 108a in Oosterhout Nb

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 110 m2
  Huurprijs: € 1.412 € 1.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Oosterhout? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Bredaseweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1953 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 7200 m2. Door de vele services en faciliteiten op deze locatie is het een aantrekkelijke plek om een kantoorunit te huren, op dit moment zijn nog meerdere ruimten beschikbaar.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 18 m2 voor een maandelijks bedrag van €200,-. Ook zijn er kantoorunits beschikbaar met een oppervlakte van 48 m2 voor €425,- in de maand. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Neem een kijkje in de kantoorruimte van 175 m2, die is voorzien van een eigen pantry en toiletgroep. Die kantoorunit is te huur voor €1500,- in de maand. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid, een pantry en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout brengt vele voordelen met zich mee, dit komt mede door het ruimte aanbod van de services en faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Zo kun je bij aankomst de auto voor de deur parkeren, makkelijk en snel! Daarnaast zijn er meerdere pantry’s in het kantoorpand aanwezig waar je een lekkere kop koffie/thee kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. De 24/7 toegankelijkheid is ook ideaal, het is mogelijk om op ieder moment van de dag gebruik te maken van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand kun je bereiken via verschillende dichtstbijliggende op- en afritten, zoals de A27 en A59. Reis je met het openbaar vervoer? Op een loopafstand van 8 minuten tref je de bushalte ‘Oosterhout, Wilhelminalaan’ aan. Deze bus heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station. Ondanks dat het kantoorpand niet in het gezellige centrum van Oosterhout is gelegen, vind je in de nabije omgeving toch wel makkelijke faciliteiten. Zo is er om de hoek een sportschool te vinden, ideaal om na werktijd even lekker te sporten!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Oosterhout? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Bredaseweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bredaseweg 108a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen