Kantoorruimte huren Abcoude, Hollandse Kade 38

Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hollandse Kade 38 in Abcoude

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hollandse Kade in Abcoude

Aan de Hollandse Kade in Abcoude kun je kantoorruimte huren, vlakbij het NS station. Dit kantoor is gelegen op een gunstige locatie in de Randstad. Het gebouw bestaat uit 758 m2 gebruiksoppervlakte en is gebouwd in 2003. Door de ligging aan de rand van het bedrijventerrein kan je profiteren van de goede bereikbaarheid, maar kan je ook genieten van het uitzicht vanaf de kantoorruimte op de weilanden. Abcoude is een gezellige stad vol met restaurantjes en andere winkels. Zo zit verderop een Albert Heijn en een Plus, maar kan je ook heerlijk aanschuiven bij het Italiaanse restaurant. 

Huurprijzen

Er zijn verschillende kantoorruimte te huur. Je huurt hier een kantoorkamer vanaf 15 m2 tot maar liefst 75 m2. Een kantoorkamer van 15 m2 is al te huur vanaf €320,- per maand en een kantoorruimte van 42 m2 is €700,- per maand. Bedrijven uit allerlei branches zijn hier welkom, zo huurt hier reeds een webwinkel, kapper, tandtechnicus en dansschool. Let op! Op dit moment is er nog één kantoorkamer beschikbaar van 94 m2 voor een maandelijks bedrag van €2050,-. Deze kantoorkamer heeft het mooiste uitzicht en beschikt over zelfs over een balkon.

24/7 toegang, groene omgeving en intercomsysteem

Dit kantoorgebouw aan de Hollandse Kade in Abcoude heeft een hoogwaardige afwerking en biedt moderne voorzieningen aan, zoals een intercomsysteem, een pantry, alarmsysteem, schoonmaak en 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte, handig toch? De kantoorruimten worden kaal verhuurd, maar hebben een flexibele indeling waardoor er verschillende kantoorunits zijn te creëren. De verhuurder staat open voor overleg voor een optimale indeling van jouw werkplek. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw heeft een perfecte ligging tussen Amsterdam en Utrecht. Hierdoor kan jij altijd makkelijk met het openbaar vervoer naar je werkplek toe reizen. Het treinstation is slechts 1 minuut lopen vanaf het kantoor en staat in directe verbinding met Amsterdam en Utrecht. Als jij liever met de auto komt is dit ook geen probleem, de A2 is slechts een paar minuten rijden vanaf het kantoorpand. Vanaf de A2 zit je zo op de A9 en de A1. Doordat je bij het pand en in de omgeving gratis parkeert, hoef je geen parkeerplek te huren. Dit komt dus niet bij de huurprijs van de kantoorruimte op. Na werktijd kun je eenvoudig gaan sporten, M's Fitness zit namelijk naast het kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hollandse Kade in Abcoude?

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Hollandse Kade in Abcoude? Heeft dit kantoorpand jouw aandacht getrokken? Vraag dan gratis en een rondleiding aan bij SKEPP! Onze vastgoedconsultants helpen je graag. Voor meer informatie of de actuele prijsinformatie mag je daarom altijd contact met ons opnemen, geheel vrijblijvend. Jij als huurder betaalt ons helemaal niets!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hollandse Kade 38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen