Kantoorruimte huren Hilversum, Catharina van Renneslaan 20

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Catharina van Renneslaan 20 in Hilversum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hilversum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de C. van Renneslaan in Hilversum

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in een representatief kantoorgebouw in Hilversum? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de c. van Renneslaan. Het kantoorpand is gevestigd op  ‘Wisseloord Area’, opgericht in 1978 door Phillips. Wanneer je kiest om hier je organisatie te vestigen, kies je voor een creatieve en inspirerende omgeving. In het object zijn alle voorzieningen goed gefaciliteerd, de beschikbare vloer is dan ook klaar voor gebruik. 

Huurprijzen

Op dit moment is er een kantoorruimte beschikbaar op de 1e verdieping met een totale oppervlakte van 287 m2. Deze verdieping is voor iedereen makkelijk bereikbaar, er is namelijk een liftinstallatie aanwezig. Wanneer je deze kantoorruimte huurt, huur je het complete verhuurbare vloeroppervlakte, een totaal van 422 m2. Deze oppervlakte is inclusief een aandeel in de algemene-/archief-en vergaderruimte, te vinden in de Souterrain. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €4837,-. Let op dit bedrag is exclusief servicekosten.

Vergaderruimte en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de C. van Renneslaan in Hilversum brengt vele voordelen met zich mee. Je mag namelijk naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimten. Dit zijn fijne ruimten waar je een meeting kunt plannen met je collega’s of een presentatie wilt houden voor eventuele bezoekers. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Aan de zijde van de beschikbare kantoorruimte zijn in totaal 6 gereserveerde parkeerplekken beschikbaar, de kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier op een gunstige locatie een kantoorruimte in Hilversum, je bent namelijk al met 20 minuten met het openbaar vervoer en de auto in verschillende steden zoals Amsterdam, Almere, Utrecht of Amersfoort. Verschillende snelwegen zoals de A27 en de A1 liggen naast de stad en Hilversum kent maar liefst 3 stations. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de C. van renneslaan in Hilversum?

Ben je enthousiast en zie je het wel zitten om de beschikbare kantoorruimte te huren aan de C. van Renneslaan in Hilversum te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij een kantoorruimte die aansluit bij jouw organisatie in Hilversum.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Catharina van Renneslaan 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen