Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Heerlen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Heerlen kent vele voordelen. Wil je een werkplek of kantoorruimte huren in Heerlen? Neem een kijkje tussen ons aanbod in deze stad. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte. Ontdek de verschillende mogelijkheden, de flexibele huurcontracten en scherpe prijzen die SKEPP jou biedt bij het huren van een kantoorruimte. Wij bieden gegarandeerd de beste huurprijs in Heerlen. 

Gewilde kantoorruimte 

Ben je op zoek naar een karakteristiek kantoor? Dit monumentale pand aan de Oliemolenstraat ligt in een prachtige groene omgeving. De schitterende details en lichtinval maken dat dit kantoor voelt als thuiskomen. Is voor jou een goede bereikbaarheid erg belangrijk? Aan de Economiestraat profiteer je van een goede bereikbaarheid en diverse services. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, er is een pantry aanwezig en de schoonmaak van algemene ruimten is inbegrepen. Alles om het jouw werkdag zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast raden wij je aan om ook een kijkje te nemen naar het kantoorgebouw aan de Vogt. Heb jij je droomkantoor gevonden? Plan nu een rondleiding in! 

Heerlen; de bruisende stad van Limburg 

Heerlen is gelegen in het zuidoosten van de provincie Limburg. De stad telt zo’n 87.000 inwoners. In Heerlen kun je altijd wel iets te doen en iets nieuws ontdekken. Overal laten nationale en internationale street-art kunstenaars hun werk achter. Heerlen heeft voor iedereen wat te bieden. Van het gezellig slenteren langs de etalages, het bezoeken van historische musea, dierentuin of wereldtuinen. Bovendien kent de stad een volle agenda met grote evenementen. De vele attracties in de regio zijn op nog geen kwartier afstand. 

In hartje centrum zijn dichtbij elkaar gelegen vijf pleintjes te vinden, namelijk: Wilhelminaplein, Betaplein, Schelmenhofje, Morenhoek en Luciushof. Hun unieke schoonheid wordt getypeerd door de kleurrijke murals en sociale sofa’s. De pleintjes hebben elk hun eigen ambiance. Samen vormen ze het bruisend hart van de stad.  

Bereikbaarheid

Heerlen is goed bereikbaar. Weinig files, rechtstreekse verbindingen, stations dichtbij winkelgelegenheden en voldoende parkeergelegenheid. Kom je met de auto? Er zijn rechtstreekse verbindingen vanuit Aken-Antwerpen (A76) en Eindhoven-Maastricht (A2/A79). De ringweg zorgt voor een goede verbinding in het hele Parkstadgebied. Reis je met het openbaar vervoer naar je werk? Heerlen heeft één NS-station: station Heerlen, en drie Arriva stations: station Heerlen, station Heerlen Woonboulevard en station Hoensbroek.

Aanbod kantoorruimten in Heerlen

De gemeente Heerlen telt behoorlijk wat bedrijventerreinen. Avantis is een internationaal bedrijventerrein gelegen op de grens van Nederland en Duitsland. Dit terrein is gericht op de technologie en logistiek. Bedrijventerrein de Beitel is het grootste bedrijventerrein in de regio. Daarnaast heeft de stad ook nog de bedrijventerreinen Trilandis, Trompenburgstraat en Autoboulevard, Coriopolis, De Koumen en Emma. 

Door de vroegere mijnindustrie is in Heerlen nog het hoofdkantoor van DSM. Daarnaast hebben ook bedrijven als het Centraal Bureau voor de Statistiek, Obvion en de Belastingdienst Buitenland hun hoofdvestiging in Heerlen. Verder kijken naar kantoren in Limburg? Bekijk dan eens onze kantoren in de steden Geleen, Kerkrade en Maastricht

Kantoorruimte huren in Heerlen 

Wil jij graag een kantoor huren in Heerlen? Samen met één van onze vastgoedconsultants bespreek je al jouw eisen en wensen met betrekking tot jouw nieuwe kantoorruimte. Hierbij komen belangrijke voorzieningen als parkeerruimte, een receptie, een sociaal hart, meubilair, 24/7 toegang aan bod. Onze vastgoedconsultants gaan vervolgens jouw zoekvraag spiegelen aan het totale aanbod van kantoren in Heerlen. Wanneer we één of enkele 'matches' maken, laten we door de betreffende SKEPP-locatie, contact met jou opnemen. Omdat we afspraken hebben over vergoedingen met onze eigen locaties, werken we voor jou gratis en vrijblijvend! Kortom, laten we samen een tof kantoor voor jou vinden! SKEPP helpt jou graag met de zoektocht naar jouw nieuwe kantoorruimte in Heerlen! 

Veel werk? Nee, dit alles doen wij binnen één werkdag, gratis! Schakel jij de hulp in van SKEPP? Dan betaal je ons niets. SKEPP zorgt ervoor dat jij in contact wordt gebracht met de desbetreffende verhuurder. Samen vinden we voor jou een geschikte kantoorruimte in Heerlen! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten