Super deal

Suikersilo Oost-West 1-41

1165MS Halfweg

Kantoorruimte te huur in een oude fabriekshal in Halfweg (nabij Amsterdam)!

Kantoorruimte huren op een vette locatie in de Randstad? Dat kan op deze prachtige locatie in Halfweg. Bij SKEPP huurt u hier kantoorruimte op maat vanaf 171 m2. De kantoorruimtes bevinden zich in de 50 meter hoge suikersilo's op het SugerCity terrein van de voormalige CSM suikerfabriek.

Diverse opnamen van TV-shows hebben hier plaatsgevonden!

Het kantoorpand is het voormalige gebouw van CSM suikerfabriek. Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken vanuit de grote steden Amsterdam en Haarlem. In 2016 is hier het populair Divorce opgenomen, ook hebben The Voice of Holland en Penoza hier opnamen gemaakt! De totale vloeroppervlakte van het complex bedraagt 108.000 m2. Het terrein is volop in ontwikkeling en biedt ruimte voor zowel ondernemers als voor horeca, hotels, events, winkels en vermaak. De silo's zijn momenteel erg populair onder kleine tot middelgrote ondernemingen. 

De huurprijs ligt hier stukken lager dan in het nabijgelegen Amsterdam

In beide silo's worden kantoorruimten van circa. 171 m2 aanboden. Op iedere verdieping zijn 4 kantoren gecreërd die eventueel ook te combineren zijn. Hierdoor kun jij er bijvoorbeeld voor kiezen om een ruimte van 350 m2 te huren of misschien wel 525 m2. Huurcontracten kunnen flexibel worden ingericht maar u huurt hier tenminste 1 jaar. De standaard huurprijs bedraagt €145,- per m2 per jaar. Meerjarig huren betekent een lagere huurprijs voor u! Let op; Laat u hierover informeren door SKEPP. 

Een unieke kantoorlocatie, goed bereikbaar per auto

De locatie van het kantoorgebouw is inspirerend en uniek. Alles binnen het kantoorgebouw ademt professionaliteit. De bereikbaarheid van de kantoorruimtes is uitstekend. Als u met het eigen vervoer reist, dan is het belangrijk om te weten dat de snelwegen A5, A9 en A10 zeer goed toegankelijk zijn. Verder zijn de grote steden Amsterdam en Haarlem gemakkelijk te bereiken. Ook Schiphol bereik je in een mum van tijd. Ideaal voor het ontvangen van zakenpartners! 

Ook per OV zijn deze kantoorruimten goed te bereiken

Als u liever met het openbaar vervoer reist, dan is dat geen probleem. Treinstation Halfweg-Zwanenburg ligt tegenover het kantoorpand. Vanuit daar is er bijvoorbeeld een treinverbinding met Amsterdam Centraal. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat, zoek dan niet verder en plan direct uw eigen rondleiding, helemaal gratis bij SKEPP!

Kantoorruimte huren in oude fabriekshal nabij Amsterdam Suikersilo Oost-West 1-41 Halfweg Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat