Kantoorruimte huren Halfweg, Suikersilo Oost-West 1-41

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Suikersilo Oost-West 1-41 in Halfweg

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 80 m2
  Huurprijs: € 1.724 € 1.465 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 171 m2
  Huurprijs: € 3.200 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 177 m2
  Huurprijs: € 3.325 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 354 m2
  Huurprijs: € 6.355 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 696 m2
  Huurprijs: € 14.260 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 2500 m2
  Huurprijs: € 37.825 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Suikersilo Oost-West (Halfweg)

Aan de Suikersilo Oost-West in Halfweg zijn 2 oude suikersilo’s omgebouwd tot prachtige kantoorpanden. De 50 meter hoge suikersilo’s zijn oorspronkelijk gebouwd in 1980 en hebben een gebruiksoppervlakte van 5807 m2. Door de locatie tussen Amsterdam en Haarlem in is dit een populair kantoorgebouw waar nog slechts enkele kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Dit kantoorpand is onderdeel van het SugerCity complex waar meerdere tv programma’s zoals Divorce en The Voice of Holland opnamen hebben gemaakt. 

Huurprijzen

In beide suikersilo’s worden kantoorruimte van 175 m2, 350 m2 en 525 m2 aangeboden. Op iedere verdieping zijn 4 kantoren gecreëerd die ook eventueel te combineren zijn. Voor een kantoorruimte van 175 m2 betaal je maandelijks €2516,- en voor een kantoorruimte van 350 m2 betaal je €5031,- per maand. De kantoorunits worden turn-key opgeleverd en kaal verhuurd. 

Parkeerterrein, intercom en uitzicht

De locatie van deze kantoorruimten aan de Suikersilo Oost West in Halfweg is inspirerend en uniek. Dit kantoorpand is door de bijzondere uitstraling een echt visitekaartje voor je bedrijf. Bij het kantoorpand zit een uitgebreid parkeerterrein waar je klanten en bezoek gratis kunnen parkeren, ook in de omgeving is het gratis parkeren. Daarnaast kan je er voor kiezen om een eigen parkeerplek te huren. Ook beschikt het kantoorpand over meerdere liften, een videofoon, toiletunits en iedere kantoorruimte heeft een eigen pantry. 

Locatie en bereikbaarheid

Je gaat geen kantoorpand vinden met een betere bereikbaarheid. Als je met eigen vervoer reist is het prettig om te weten dat het kantoorgebouw direct aan de autoweg N200 ligt. Via deze autoweg zit je binnen een paar minuten op de A5 en A9, oftewel in Amsterdam en Haarlem. Als je liever met het openbaar vervoer reist is dat ook geen probleem. NS station Halfweg-Zwanenburg ligt recht voor de deur van het kantoorpand. De NS rijdt 4 keer per uur naar Haarlem en Amsterdam. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Suikersilo Oost-West

Zie jij jezelf al werken aan de Suikersilo Oost-West in Amsterdam? Wil jij graag huren in een kantoorpand dat je bezoek niet meer snel zal vergeten? Plan dan een rondleiding bij SKEPP, geheel gratis en vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Suikersilo Oost-West 1-41

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen