Kantoorruimte huren Drachten, Berglaan 4-8

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Berglaan 4-8 in Drachten

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 22 m2
  Huurprijs: € 456 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 44 m2
  Huurprijs: € 900 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Berglaan in Drachten

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Berglaan in Drachten? Dit kantoorpand ligt in Drachten op een gunstige locatie aan het Van Knobbeldorffplein, met uitzicht op het gemeentehuis en stadsschouwburg De Lawei. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1970 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1420 m2. Het betreft een kantoorgebouw waar al diverse bedrijven zijn gehuisvest. Denk hierbij aan advocatenkantoren, praktijken voor psychotherapie en organisatieadviesbureaus. Op dit moment zijn er nog volop vierkante meters beschikbaar om je bedrijf alle ruimte te bieden. Of je nu wilt groeien of lekker wilt werken en dan ook nog in het midden van het centrum van Drachten.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn kantoorruimten te huur van 10 m2 tot 85 m2. Het is mogelijk om meerdere kantoorruimten te combineren waardoor er grotere metrages ontstaan. Flexibel huren? Dat kan! Liever meer zekerheid? Kies dan voor een overeenkomst voor de lange termijn. De keuze is geheel aan jou. Je kunt er in dit kantoorpand voor kiezen om tegen een meerprijs een all-in ruimte te huren waardoor kosten voor GWE en de services en voorzieningen zijn inbegrepen. 

Glasvezel internet en evenementenruimte 

In dit kantoorgebouw aan de Berglaan in Drachten maak jij als huurder gebruik van goede services en faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een printer, koffiemachine, een goed uitgeruste keuken, een ICT infrastructuur, betrouwbare Wifi: overal is aan gedacht om jou te ontzorgen. Je deelt deze faciliteiten met je medehuurders. Dat is niet alleen gezellig en goed voor je netwerk, het werkt ook nog eens veel prettiger dan in je eentje. Heb je zo nu en dan een grotere ruimte nodig voor een vergadering, presentatie of borrel? Bespreek dan één van de vergaderzalen of het 'lounge café' in de kelder.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Van Knobelsdorffplein. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Ook met de auto is het pand prima te bereiken. Zo ben je vanaf de A7 en de A32 binnen enkele minuten op kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een levendige omgeving en loop je zo het centrum in. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Berglaan in Drachten?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Berglaan in Drachten? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Bovendien ligt het kantoorpand in een levendige omgeving, op loopafstand vind je het gezellige centrum met een ruim aanbod aan horeca en winkels. Wie weet huur jij binnenkort een ruimte in dit eigentijdse kantoorpand. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Straks en zakelijk kantoorpand in Drachten!

O

Leuke kantoorlocatie.

De kantoren hebben een goede afwerking, ziet er netjes en verzorgd uit.

K

mooi kantoor in Friesland.

betaalbare kantoorruimtes

I

Goede voorzieningen en services, voldoende parkeergelegenheid etc.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Berglaan 4-8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen