Drachten, Berglaan 4-8

9203 EG Drachten

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

  • Koffie/thee

  • Printen

Kantoorruimte huren aan de Berglaan in Drachten

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Berglaan in Drachten? Dit kantoorpand ligt in Drachten op een gunstige locatie, met uizicht op het gemeentehuis en stadsschouwbuurt De Lawei. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1970 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1420 m2. Het betreft een kantoorgebouw waar al diverse bedrijven zijn gehuisvest. Denk hierbij aan advocatenkantoren, praktijken voor psychotherapie en organisatieadviesbureaus.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn kantoorruimten te huur vanaf 14 m2. Het is mogelijk om meerdere kantoorruimten te combineren waardoor er grotere metrages ontstaan. Flexibel huren? Dat kan! Liever meer zekerheid? Kies dan voor een overeenkomst voor de lange termijn. De keuze is geheel aan jou. Je kunt er in dit kantoorpand voor kiezen om tegen een meerprijs een all-in ruimte te huren waardoor kosten voor GWE en de services en voorzieningen zijn inbegrepen.

Glasvezel internet en evenementenruimte

In dit kantoorgebouw aan de Berglaan in Drachten maak jij als huurder gebruik van glasvezel internet en de aanwezige vergaderruimte. Bovendien is de kelder onlangs getransformeerd tot een hippe bar met een grote evenementenruimte. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot maar liefst 40 personen. Hier kun jij gemakkelijk een bedrijfsborrel, presentatie, workshop of training organiseren. De modern, industriële look geeft jouw onderneming de juiste look en feel.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Van Knobelsdorffplein. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Ook met de auto is het pand prima te bereiken. Zo ben je vanaf de A7 en de A32 in enkele minuten op kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een erg levendige omgeving. Zo liggen het gezellige Restaurant Peking en Café Hopper beide op loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Berglaan in Drachten?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Berglaan in Drachten? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wie weet huur jij binnenkort een ruimte in dit eigentijdse kantoorpand.

Kantoorruimte huren Drachten, Berglaan 4-8 Berglaan 4-8 Drachten Toplocatie!

4 beoordelingen Berglaan

Straks en zakelijk kantoorpand in Drachten!

Leuke kantoorlocatie.

De kantoren hebben een goede afwerking, ziet er netjes en verzorgd uit.

mooi kantoor in Friesland. betaalbare kantoorruimtes

Goede voorzieningen en services, voldoende parkeergelegenheid etc.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!