Kantoorruimte huren Culemborg, Multatulilaan 12

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Multatulilaan 12 in Culemborg

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Culemborg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Multatulilaan in Culemborg

Wil jij een toffe kantoorruimte huren aan de Multatulilaan in het centraal gelegen Culemborg? Neem dan eens een kijkje in dit prachtige kantoorpand! Het Business Center beschikt over diverse hoogwaardige faciliteiten en deze locatie is uitstekend bereikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen jou graag bij vragen of het inplannen van een bezichtiging!

Kantoorruimte huren

Het aanbod op deze locatie varieert van groot tot klein. Momenteel zijn er enkel kantoorruimtes beschikbaar met 1 werkplek. Deze kantoorruimte huur je al voor maar €395,- per maand. Je kunt natuurlijk ook meerdere kantoorkamers combineren om zo het gewenste aantal werkplekken te creëren. De hierboven benoemde prijs is inclusief de service kosten. Het Business Center is stijlvol en warm aangekleed en ook jouw nieuw kantoorruimte kan turn-key worden opgeleverd. 

Optimale werkomstandigheden, vergaderfaciliteiten en voldoende parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Multatulilaan in Culemborg geniet je van een prettige werkomgeving. Voor jouw online werkzaamheden kun je gebruik maken van het razendsnelle WiFi netwerk. In dit Business Center zijn diverse vergader arrangementen beschikbaar. Er zijn vele presentatie voorzieningen zoals een lcd-scherm, beamer of digibord om je presentaties op weer te geven. Daarnaast kun jij jouw vergadering upgraden met een broodjeslunch, dinner buffet of borrel arrangement. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeer terrein waar voldoende gratis parkeergelegenheid is voor jou en jouw bezoekers. Het Business Center heeft een eigen bedrijfsrestaurant waar je dagelijks een heerlijke lunch kunt nuttigen. 

Locatie en bereikbaarheid

Culemborg heeft een centrale ligging in het Nederland. Deze locatie is ideaal voor het organiseren van een congres, vergadering of training. Het Business Center is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie ligt namelijk dicht bij de A2 en het station van Culemborg. In de omgeving zijn vele winkels, bedrijven en mogelijkheden voor ontspanning die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou! Culemborg kent een geweldige groene en rustige omgeving waar jij tijdens of na een dag hard werken even heerlijk tot rust kunt komen.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Multatulilaan in Culemborg?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te huren aan de Multatulilaan in Culemborg? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze fijne locatie. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Multatulilaan 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen