Kantoorruimte huren Apeldoorn, Jean Monnetpark 51

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jean Monnetpark 51 in Apeldoorn

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Apeldoorn!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte aan het Joan Monnetpark in Apeldoorn

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Apeldoorn maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Jean Monnetpark. Je hebt in dit kantoorpand de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren op maat. Benieuwd naar hoe het er hier van binnen uit ziet? Dan raden wij je aan om een rondleiding in te plannen en kom snel langs!

Huurprijzen

In dit kantoorpand is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 23 m2, voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €250,-. Huur je liever een kantoorkamer die iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 40 m2, hier zijn er 2 van te huur voor €350,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 74 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €575,-. Bovenstaande prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Wil je meerdere kantoorunits huren? Ook dit is mogelijk aan het Jean Monnetpark, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden!

Parkeergelegenheid en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Jean Monnetpark in Apeldoorn profiteer je naast je kantoorruimte ook van alle aanwezige services en faciliteiten. Reis je bijvoorbeeld met de auto naar je werkplek? Dan kun je makkelijk en snel parkeren op eigen terrein voor de deur! Komen er vaak klanten langs of wil jij even apart met een collega zitten? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd aan de rand van Apeldoorn, je bent dus binnen enkele minuten rijden met de auto op de snelweg. Via de Europaweg bereik je al snel de oprit van de A1. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een korte loopafstand van slechts een paar minuten bereik je een bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met Apeldoorn Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Jean Monnetpark in Apeldoorn?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Jean Monnetpark in Apeldoorn? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat de kosten hier van zijn? Niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder met de zoektocht naar kantoorruimte aan het Jean Monnetpark in Apeldoorn.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jean Monnetpark 51

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen