Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Herikerbergweg 240-286

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herikerbergweg 240-286 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 90 m2
  Huurprijs: € 1.853 € 1.575 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 429 m2
  Huurprijs: € 7.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte Huren aan de Herikerbergweg 240-286 in Amsterdam

Het kantoorgebouw aan de Herikerbergweg in Amsterdam Zuidoost, onderdeel van Plaza Arena, biedt moderne kantoorruimtes in een dynamische en groeiende bedrijfsomgeving. Omgeven door grote multinationals en nabij topattracties zoals de Amsterdam Arena en Ziggo Dome, is deze locatie ideaal voor bedrijven die streven naar zichtbaarheid en connectiviteit.

Huurmogelijkheden

Kantoorgebouw heeft diverse kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur. Op de 6de verdieping is een 'turn-key' kantoorruimte van 84 m² beschikbaar, en op de 8ste verdieping biedt het pand een grote kantoorruimte van 429 m² die gerenoveerd wordt naar 'casco+' staat. De huurprijzen starten vanaf €210 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Voorzieningen en faciliteiten

De kantoorruimtes zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals mechanische ventilatie met topkoeling, representatieve entrees, en sanitaire voorzieningen op elke verdieping. De ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, kabelgoten voor data en elektra, en te openen ramen voor natuurlijke ventilatie. De 8ste verdieping wordt bovendien geüpgraded met LED verlichtingsarmaturen en een geëgaliseerde vloer.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen aan de hoek van Holterbergweg en Hoogoorddreef, is de Herikerbergweg 240-286 uitstekend bereikbaar. Het ligt dichtbij belangrijke snelwegen zoals de A1, A2, A10 en A9, en het openbaar vervoer met stations voor trein, metro en bus is slechts 5 minuten lopen. Dit maakt het gebouw bijzonder geschikt voor zowel lokale als internationale ondernemingen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herikerbergweg in Amsterdam?

Als je geïnteresseerd bent in een hoogwaardige kantoorruimte in een levendige en strategisch gelegen zakendistrict, dan is de Herikerbergweg 240-286 jouw ideale keuze. Ontdek de mogelijkheden en plan een rondleiding om zelf de sfeer en faciliteiten te ervaren. Neem contact op voor meer informatie en geef je bedrijf de ruimte die het verdient.

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herikerbergweg 240-286

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen