Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Arena Boulevard 61-75

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arena Boulevard 61-75 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 4.765 € 4.050 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Arena Boulevard Amsterdam

Een kantoorruimte huren aan de Arena Boulevard in Amsterdam? Dit kantoorpand ligt slechts op een steenworp afstand van de Johan Cruijf Arena. Daarnaast is dit kleurrijke kantoorpand niet te missen. Deze gemeubileerde werkplek is optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer door het station wat dichtbij zit. De kantoorruimte is voorzien van ruime voorzieningen, zo is er goed internet en kun je een kopje koffie of thee halen in het kantoorpand of een maaltijd maken in je eigen pantry.

Huurprijzen

De kantoorruimte aan de Arena Boulevard in Amsterdam biedt een werkplek van 580 m2 waardoor deze ruimte geschikt is voor 92 personen. De prijs voor de werkplek bedraagt €9425,- per maand. Deze prijs is inclusief de servicekosten. Daarnaast mag je als huurder gebruik maken van alle verschillende voorzieningen die aanwezig zijn in het kantoorpand. 

Koffie en thee, 24/7 toegankelijkheid en een belruimte

Dit kantoorgebouw aan de Arena Boulevard beschikt niet alleen over een eigen pantry en mogelijkheden tot het verkrijgen van koffie en thee. Een groot voordeel van deze kantoorruimte is de 24/7 toegankelijkheid. Als je deze werkplek huurt kun je zelfs in de avond terecht. Daarnaast heeft deze kantoorruimte een belruimte waar je in alle rust telefoontjes kunt plegen.

Locatie en bereikbaarheid

De Johan Cruijf Arena ligt op loopafstand van deze kantoorruimte. Het kantoorpand aan de Arena Boulevard is optimaal te bereiken met het openbaar vervoer. Het Arena station ligt namelijk op enkele minuten loopafstand. Met de trein ben je binnen no time in het centrum van Amsterdam. Heb je een zakelijke afspraak of wil je buiten de deur lunchen? Ga dan lunchen bij één van de restaurantjes die op loopafstand te vinden zijn. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Arena Boulevard in Amsterdam?

Kun jij niet wachten om het kleurrijke kantoorpand aan de Arena Boulevard in Amsterdam te huren? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Prachtige kantoorruimte op een top locatie.

Je kunt zo even naar het Johan Cruijff stadion gaan. Leuk uitje met collega's. Het kantoorpand is ook erg inspirerend en makkelijk te vinden! Je bent er ook zo met de trein vanuit Amsterdam centrum.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arena Boulevard 61-75

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen