Kantoorruimte huren Amsterdam West, Haarlemmerweg 331

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Vredenhof 1 min. lopen (76 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Haarlemmerweg 331 in Amsterdam West

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Haarlemmerweg in Amsterdam (West)

Ben jij op zoek een nieuwe locatie voor jouw organisatie, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit prachtige kantoorgebouw aan de Haarlemmerweg in Amsterdam West. Je huurt hier op een top locatie een kantoorruimte die altijd aan zal sluiten bij de style van jouw organisatie. Dit komt omdat zij naar alle andere services en faciliteiten ook de volledige inrichting kunnen verzorgen. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 7144 m2 aan kantoorruimte. Deze kantoorruimten hebben verschillende oppervlakten, zo vindt je altijd een passende plek. Naast kantoorruimten heb je ook de mogelijkheid om hier te kunnen flex werken. Dit houdt in dat jij wel een eigen bureau hebt, maar in een grote openbare ruimte aan het werk bent met meerdere ondernemers. Een ander voordeel zijn nog de flexibele huurcontracten. Benieuwd wat er beschikbaar is? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Vergaderruimten en schoonmaak service

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Haarlemmerweg in Amsterdam West, mag je ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten en dat zijn er veel! Zo kun je wanneer en bezoekers langs komen gebruik maken van de vergaderruimten en hoef jij je geen zorgen te maken over het schoonmaken van jouw kantoorruimte. Dit wordt namelijk voor je gedaan! 

Locatie en bereikbaarheid

 Het kantoorgebouw ligt op een perfecte locatie om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Verschillende rijkswegen zoals de A10 en A5 liggen op een korte rijafstand van slechts 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is maar 4 minuten lopen vanaf jouw werkplek. In de nabije omgeving zijn er veel gezellige plekjes te vinden waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie/thee en zelfs een borreltje. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Haarlemmerweg in Amsterdam West? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Haarlemmerweg 331

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen