Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Dynamostraat 42

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dynamostraat 42 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 150 m2
  Huurprijs: € 2.500 € 2.125 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dynamostraat 42 in Amsterdam

Op zoek naar een praktische kantoorruimte in Amsterdam? Overweeg dan deze aantrekkelijke kantoorunit van circa 150 m² op de tweede verdieping aan de Dynamostraat 42, strategisch gelegen binnen de Ringweg A10 in het bruisende gebied van Sloterdijk.

Huurmogelijkheden

Deze kantoorunit biedt een comfortabele werkruimte met een omvang van circa 150 m², inclusief een aandeel in de algemene ruimte. De huurprijs bedraagt € 170,- per m² per jaar, exclusief BTW en inclusief servicekosten. Extra parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor € 750,- per stuk per jaar.

Voorzieningen en faciliteiten

De kantoorruimte aan de Dynamostraat 42 in Amsterdam is uitgerust met airconditioning, een pantry, verlichting, een stijlvolle houten vloer en jaloezieën. Daarnaast is er een gedeeld toilet op de begane grond, wat bijdraagt aan het gemak en comfort voor jou en je team.

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorruimte aan de Dynamostraat 42 bevindt zich in een dynamische omgeving binnen de Ringweg A10 van Amsterdam. Met uitstekende bereikbaarheid per auto vanaf de afslag S101 en nabijheid tot metrostation Isolatorweg, is het een ideale locatie voor bedrijven die goede toegang tot de stad en omgeving wensen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dynamostraat in Amsterdam?

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen op een centrale locatie in Amsterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging van deze veelzijdige kantoorruimte aan de Dynamostraat 42 en ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dynamostraat 42

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen