Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Apollolaan 151

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Apollolaan 151 in Amsterdam Oud Zuid

Beschikbare kantoorruimten
 • Unit 5.01

  Ruimte: 13 personen
  Huurprijs: € 9.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Apollolaan in Amsterdam (Oud Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren op een toplocatie in Amsterdam Oud Zuid? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Apollolaan, hier heb je de mogelijkheid om en kantoorunits te huur voor zowel kleine als grote organisaties. Niet alleen de kantoorkamers zijn goed gefaciliteerd, het hele kantoorpand is voorzien van verschillende voorzieningen wat het huren op deze locatie zeker comfortabel maakt. Benieuwd en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan gratis en geheel vrijlbijvend een rondleiding in.

Huurprijzen

Het kantoorpand bestaat uit 6 verschillende bouwlagen met een totale oppervlakte van 5400 m2. Op elke verdieping zijn er verschillende kantoorunits beschikbaar, deze verschillen van oppervlakte. Benieuwd wat er exact beschikbaar is op deze locatie en voor welke prijs? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het vinden van een nieuwe kantoorruimte. Reis je daarnaast met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze parkeren onder het kantoorgebouw in de daarvoor bestemde parkeergarage.

Een receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Apollolaan in Amsterdam Oud Zuid zijn het niet alleen de kantoorruimten waar je gebruik van kunt maken. In het kantoorgebouw zijn namelijk veel faciliteiten en services aanwezig waar jij als huurder optimaal van kan profiteren. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen al je gasten opvangen. Vervolgens kun je, wanneer er bezoek komt, gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten. Niet alleen handig voor een meeting met bezoekers, maar ook voor het geven van een presentatie aan je teamleden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in Oud Zuid, een zakelijke en goed bereikbare locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer. Op een korte loopafstand zijn er verschillende tramstations te vinden, deze lijnen hebben een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station. Reis je met de auto? Dan doe je er slechts enkele minuten over naar de dichtstbijzijnde oprit van de A10.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Apollolaan in Amsterdam Oud Zuid?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Apollolaan in Amsterdam Oud Zuid? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Wil je graag eerst een paar vragen beantwoord hebben of heb je hulp nodig bij het inplannen van een rondleiding? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Apollolaan in Amsterdam


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Het kantoorpand is uitstekend en stijlvol ingericht.

Een groot voordeel aan dit pand is dat elke huurder de vergaderzalen kan gebruiken. Voor klantenbezoeken was dat echt ideaal.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Apollolaan 151

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen