Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Domselaerstraat 27

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Domselaerstraat 27 in Amsterdam Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 130 m2
  Huurprijs: € 3.450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Domselaerstraat 27, Amsterdam (Oost)

Dit karakteristieke kantoorpand aan de Domselaerstraat 27 in Amsterdam Oost is nu beschikbaar voor verhuur. Het pand is gebouwd in 1902. De karakteristieke elementen zijn stijlvol gecombineerd met de moderne sfeer. Huur je dit kantoor in Amsterdam Oost? Dan begeef je je in een inspirerende omgeving. Tijd voor een frisse neus? Relax in de binnentuin van dit kantoorpand. Of loop jij naar het Oosterpark? Deze ligt op 10 minuten loopafstand. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand is 130 m2 beschikbaar voor de verhuur. Huur jij deze kantoorruimte? Dan heb je beschikking over het gehele kantoor. De kantoorruimte is beschikbaar voor € 3.450,- per maand. Deze prijs is exclusief servicekosten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze vastgoedexperts. 

Eigen pantry, 24/7 toegang en airconditioning

Huur je dit kantoor aan de Domselaerstraat 27 in Amsterdam? Dan profiteer jij van de faciliteiten die dit kantoor biedt. Je hebt je eigen ruime pantry tot je beschikking. Reguleer de temperatuur met de aanwezige airconditioning en verwarming. Zijn jouw werkdagen niet standaard van 9.00 uur tot 17.00 uur? Geen probleem! Je hebt 24/7 toegang tot de kantoorruimte. Het kantoor bevindt zich in een rustige maar bruisende omgeving. Dit vormt een prettige werkomgeving. Heb je een zakelijke lunch buiten de deur? Om de hoek van dit kantoor zitten meerdere horecagelegenheden die zich perfect lenen voor een zakelijke meeting. 

Locatie en bereikbaarheid

Profiteer van de goede bereikbaarheid van Amsterdam. Station Amsterdam Muiderpoort zit aan het einde van de Domselaerstraat, op 3 minuten loopafstand. Good to know; je staat met 10 minuutjes op Amsterdam Centraal. Met eigen vervoer rijd je met 10 minuten naar knooppunt Watergraafsmeer. De auto parkeer je in de dichtbij gelegen parkeergarage. 

Huur jij binnenkort een kantoor aan de Domselaerstraat 27 in Amsterdam (Oost)

Ben je enthousiast geworden over de kantoorunit en wil je hem graag in het echt bekijken? Bij SKEPP vraag je vrijblijvend een rondleiding aan. Kies een datum en tijdstip en dan plannen wij een gratis rondleiding door de kantoorruimte in. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij vertellen je graag meer over deze kantoorruimte aan de Domselaerstraat 27 in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Domselaerstraat 27

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen