Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, TT Vasumweg 44

Voorzieningen
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan TT Vasumweg 44 in Amsterdam Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 650 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 900 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de TT Vasumweg 44 in Amsterdam Noord

Zoek je een flexibele en betaalbare kantoorruimte in Amsterdam-Noord? Aan de TT Vasumweg 44 vind je moderne kantoorunits die perfect passen bij zowel individuele professionals als teams op zoek naar een hele verdieping. Met prijzen die starten vanaf slechts € 175,- per werkplek per maand, biedt het een transparante en inclusieve oplossing voor jouw kantoorbehoeften.

Alles-inclusief prijzen en flexibele voorwaarden

D eerlijke prijsstelling is inclusief alle essentiële services: gas, water, licht, high-speed internet en zelfs de schoonmaak van gedeelde ruimtes. Zonder verborgen kosten weet je precies waar je aan toe bent. De kantoorunits zijn 24/7 toegankelijk, alle dagen van het jaar, waardoor je volledige vrijheid hebt om te werken wanneer het jou uitkomt. Je hebt de zekerheid tot ten minste 31 december 2025, met de optie om daarna samen naar een nieuwe locatie te verhuizen.

Community en meerwaarde

Bij TT Vasumweg 44 draait het niet alleen om de ruimte, maar ook om de gemeenschap. Sluit je aan bij een netwerk van gedreven ondernemers en geniet van extra's die je werkdag leuker maken. Van registratie bij de Kamer van Koophandel tot toegang tot vergaderruimtes en ontspanning bij de arcadehal Blast Galaxy, fitness bij Crossfit aan ‘t IJ, of een potje padel bij NDSMpadel. Laat je inspireren door het nabijgelegen STRAAT museum.

Perfecte locatie voor ondernemers

TT Vasumweg 44 bevindt zich in het creatieve hart van Amsterdam-Noord, een bruisend gebied dat bekend staat om zijn innovatieve ondernemingen en culturele hotspots. De locatie biedt niet alleen inspiratie en netwerkmogelijkheden, maar is ook uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, wat jou en je bezoekers maximale flexibiliteit biedt.

Klaar voor de volgende stap?

Ben je klaar om je te vestigen in een omgeving die groei, netwerken en flexibiliteit stimuleert? TT Vasumweg 44 in Amsterdam-Noord wacht op je. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen en ervaar zelf de voordelen van werken in een dynamische en ondersteunende gemeenschap.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan TT Vasumweg 44

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen