Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Kraanspoor 12-58

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kraanspoor 12-58 in Amsterdam Noord

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 493 € 419 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 988 € 840 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 1.269 € 1.079 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.693 € 1.439 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Kraanspoor in Amsterdam (Noord)

Ben jij op zoek naar een unieke kantoorruimte in Amsterdam Noord? Neem dan een kijkje in dit gave kantoorgebouw aan het Kraanspoor. Het industriële kantoorpand is gebouwd boven het water van het IJ in 2008 en heeft daarmee vanuit de kantoorruimten een fantastisch uitzicht. De grote ramen zorgen voor veel daglicht, snel en efficiënt werken is hier dus zeker mogelijk. De ligging is ook gunstig, met zowel de auto als het openbaar vervoer is jouw werkplek makkelijk bereikbaar. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar. Bijvoorbeeld een 1-persoonskantoor voor een maandelijks bedrag van €329,-, een 2-persoons vanaf €749,- of een 3-persoonswerkplek is te huur voor €1099,- in de maand. Op zoek naar een ruimte voor meer personen? Er zijn ook ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor 8 tot 10 personen, deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €3009,-. Bovengenoemde prijzen zijn op basis van een 12 maandenovereenkomst. Op zoek naar andere ruimten? Deze zijn te creëren door meerdere ruimten samen te voegen, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Gemeubileerde kantoren en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan het Kraanspoor in Amsterdam Noord brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg comfortabel maken, bijvoorbeeld de gemeubileerde kantoorunits. Heb je geen zin om bezig te gaan met het interieur van jouw kantoorkamer of ben je met haast op zoek naar een nieuwe plek? Dan is dit de ideale oplossing. Ook zijn er in het kantoorpand meerdere pantry’s te vinden. Hier kun je een lekkere kop koffie/thee pakken en in de middag een lunch voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk in Amsterdam Noord. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De bushalte Stenendokweg en het metrostation Noord liggen vlakbij. Vanaf hier zijn ook meerdere snelwegen te bereiken binnen enkele minuten, zoals de A8, A10 en A5. In de nabije omgeving vind je leuke winkels, gezellige restaurants en het NEMO museum. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Kraanspoor in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte op deze unieke locatie aan het kraanspoor in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in deze zoektocht! Gratis en geheel vrijblijvend beantwoorden we al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan het Kraanspoor in Amsterdam.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Prachtige locatie aan het water.

De moderne kantoorruimten en het geweldige uitzicht maken voor het de ideale locatie

J

Uitzicht is echt geweldig.

hier kun je goed en rustig werken en er hangt een goede sfeer tussen de medehuurders

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kraanspoor 12-58

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen