VERHUURD

Amsterdam Nieuw-West, Overschiestraat 61

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Nieuw-West!

Kantoorruimte huren aan de Overschiestraat 61 in Amsterdam: een goed alternatief voor de Zuidas!

Het bekende en nabijgelegen kantorengebied aan de Zuidas is een zakelijke locatie waar vele gerenommeerde bedrijven gevestigd zijn. Dit kantoorpand ligt aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West en kan dienen als een uitstekend alternatief voor kantoorruimte op de Zuidas. Een prettig, betaalbaar en goed bereikbaar kantoor op een zichtlocatie vanaf de snelweg A10!

Kantoorruimte huren vanaf 194 m2 aan de Overschiestraat 61

In dit kantoor huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 194 m2. Een huurovereenkomst gaat u in principe voor de lange termijn aan. Een flexibele huurperiode van 1 jaar is financieel het aantrekkelijkst. Nog flexibeler huren? Vraag naar de mogelijkheden bij SKEPP!

Huurprijs in Amsterdam Nieuw-West: €140,- per m2 per jaar

Ook qua huurprijs kan dit kantoorpand een goed alternatief zijn voor de nabijgelegen Zuidas. U huurt hier namelijk een kantoorruimte voor slechts €140,- per m2 per jaar. Niet duur, gezien de prettige en goed toegankelijke locatie van dit kantoor.

24/7 toegang tot de eigen kantoorruimte, pantry's en parkeerplaatsen aanwezig

Werkt u liever 's avonds langer door of zelfs 's nachts? Geen enkel probleem, in dit kantoorgebouw in Amsterdam Nieuw-West heeft u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte. Er zijn printfaciliteiten aanwezig, u maakt gebruik van een pantry en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Ook een eigen kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam?

Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw en om uw nieuwe kantoorruimte te bekijken, is het verstandig om een rondleiding in te plannen. Bij SKEPP is dit gratis en kunt u dit bovendien zelf plannen, via het menu dat u rechts op deze pagina ziet. Voor meer informatie neemt u contact op met de vastgoedspecialisten van SKEPP!

Kantoorruimte huren Overschiestraat 61, Amsterdam, A10 Overschiestraat 61 Amsterdam Nieuw-West Toplocatie!

2 beoordelingen Overschiestraat

Een representatief kantoor dat van alle belangrijke diensten is voorzien.

Met ons bedrijf hebben we onregelmatige werktijden en zijn we veel onderweg voor afspraken. Dit kantoor is goed bereikbaar met de auto en 24/7 toegankelijk. Het sluit dus perfect aan bij onze bedrijfsvoering.

Dit kantoorpand ziet er strak en netjes uit.

De locatie spreekt mij erg aan en ook de prijs is acceptabel. Helaas zijn er alleen nog grotere kantoorruimten beschikbaar.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!