Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Overschiestraat 59

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overschiestraat 59 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 450 m2
  Huurprijs: € 15.000 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam (Nieuw-West)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West, maar heb je nog geen geschikt kantoorgebouw gevonden? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Je hebt hier de mogelijkheid om kantoorruimten te huren op een gunstige ligging en daarnaast zijn de faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw goed geregeld. Ben jij benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie bij zit? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tussen de 100 m2 en 500 m2. Voor een kantoorruimte betaal je €250,- per m2 per jaar. Dus ben jij op zoek naar een kantoorruimte van 250? Dan ben je op locatie aan het juiste adres en betaal je een maandelijks bedrag van €4166,-. Huur je liever de grote oppervlakte van 500 m2? Dat is mogelijk voor €10416,- per maand. Let op(!), deze prijzen zijn exclusief servicekosten.

Parkeergelegenheid en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West brengt veel voordelen met zich mee. Wanneer je met de auto naar je nieuwe werkplek reist, kun je deze makkelijk onder het kantoorgebouw parkeren. Voor een gunstige prijs kun je een plek onder het kantoorgebouw huren. Daarnaast zijn er verschillende pantry’s in het kantoorpand aanwezig waar je dagelijks lekkere koffie/thee kunt zetten en een verse lunch kunt voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven huur je hier op een gunstige locatie, je huurt hier namelijk een kantoorkamer aan de ringweg A10. Vanaf de A10 is het ook makkelijk om andere wegen te bereiken zoals de A2. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werk? Op een korte loopafstand bereik je het metrostation Henk Sneevlietweg. Vanaf hier heb je een goede verbinding met treinstations zoals Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Duivendrecht.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden.

Verder erg leuk medehuurders in het pand.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overschiestraat 59

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen