Kantoorruimte huren Hilversum, Oude Enghweg 8

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Gemeubileerd
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oude Enghweg 8 in Hilversum

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 112 m2
    Huurprijs: € 3.056 € 2.750 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oude Enghweg in Hilversum

Wil je graag een kantoorruimte huren in Hilversum, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Oude Enghweg. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een modern en representatief kantoorgebouw op een ideale locatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk jouw nieuwe werkplek. Wil je graag meer informatie ontvangen over dit kantoorgebouw? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts één kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 112 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €2750,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. De kantoorruimte wordt gemeubileerd opgeleverd, je kunt dus direct de ruimte betreden. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in.

24/7 toegankelijk en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Oude Enghweg in Hilversum, heb je de flexibiliteit om je eigen werkuren te bepalen. Het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk voor alle huurders. Wanneer je dus ’s avonds iets langer door wilt werken of juist in het weekend terug wil komen om de laatste werkzaamheden af te ronden is dit geen enkel probleem. Daarnaast is er ook een pantry aanwezig, een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het voorbereiden van een lekkere lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is erg gunstig gelegen, je huurt hier midden in het centrum een kantoorruimte. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Met de auto is het slechts enkele minuten rijden naar de dichtstbijzijnde snelweg. En reis je met het openbaar vervoer? Er is een busstation op enkele meters loopafstand te vinden met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station van Hilversum.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oude Enghweg in Hilversum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om de laatst beschikbare kantoorruimte aan de Oude Enghweg in Hilversum te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij straks een nieuwe kantoorruimte aan de Oude Enghweg in Hilversum. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oude Enghweg 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen