Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Overschiestraat 186

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overschiestraat 186 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 205 m2
  Huurprijs: € 3.075 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 240 m2
  Huurprijs: € 3.600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam (Nieuw-West)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw met een moderne en representatieve uitstraling. Het kantoorpand is gebouwd in 1991 en heeft een opvallende uitstraling door de natuursteen beklede gevel. Het is een populaire locatie door de gunstige ligging en het hoge servicelevel. 

Huurprijzen

Er zijn nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Op de 1e verdieping is een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 80 m2 voor €1200,- in de maand en een kantoorunit van 160 m2 voor een maandelijks bedrag van €2400,-. Op de 2e verdieping is een grote kantoorruimte van 205 m2 beschikbaar voor €3075,- in de maand. Deze prijzen zijn exclusief serviceskosten. Ook is er op deze locatie een Smart Office beschikbaar, dit is een gemeubileerde kantoorunit waar je gebruik onbeperkt gebruik kunt maken van de gedeelde faciliteiten. Denk hierbij aan een ontmoetingsplek, koffiecorner en vergaderruimte. De oppervlakte van deze kantoorruimte is 102 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1700,-. Nieuwsgierig? Kom dan snel een keer een kijkje nemen!

Parkeergelegenheid, vergaderruimten en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West brengt vele voordelen met zich mee, op deze locatie maak je namelijk gebruik van vele services en faciliteiten. Zo kun je bij aankomst gratis aan de voorzijde van het kantoorgebouw jou auto parkeren en is de centrale entree een mooie plek om klanten te ontvangen. Daarnaast zijn er gezellige algemene ruimten die te gebruiken zijn voor zowel formele als informele gesprekken. Zijn er vaak belangrijke vergaderingen of moet er een presentatie gegeven worden? De moderne vergaderruimten bieden hier de oplossing voor. De koffie/thee kan vervolgens gehaald worden in de centrale pantry.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt erg gunstig,  het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De A10 ligt op 120 meter avond en Schiphol bereik je binnen 10 minuten. Vanaf je werkplek bereik je met een korte loopafstand van 1 minuut het station Henk Sneevlietweg, de metro brengt je naar verschillende locaties in Amsterdam. In de nabije omgeving zijn er verschillende hotels, het World Fashion Centre en een winkelcentrum te vinden, genoeg te beleven dus!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder door het beantwoorden van al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Overschiestraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Wauw, ziet er strak uit!

R

Ruime kantoorruimtes, heel mooi!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overschiestraat 186

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen