Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Baden Powellweg 283/305

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Baden Powellweg 283/305 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 254 m2
    Huurprijs: € 4.600 p.m. all-in
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Baden Powellweg in Amsterdam (Nieuw-West)

Kantoorruimte huren in een representatief kantoorpand uit het jaar 1965? Dat kan in dit kantoorpand aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West, gelegen in de buurt Osdorp-Midden. Het betreft een groot kantoorgebouw met een totale gebruikersoppervlakte van 14.341 m2. Diverse bedrijven als rechtskundig adviesbureaus, financiële holdings en advocatenkantoren huren al een ruimte binnen dit kantoorpand.  

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Baden Powellweg in Amsterdam huur je tegen gunstige huurprijzen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de bezettingsgraad momenteel 100% is. Blijf deze site goed in de gaten houden, want wie weet komt er binnenkort een kantoorruimte vrij dat perfect is voor jouw onderneming. 

24/7 toegang, een lift en archiefruimte 

De standaard voorzieningen zitten allemaal bij de prijs inbegrepen in dit kantoorgebouw aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West. Dit betekent dat jij als huurder 24/7 toegang hebt tot jouw kantoorruimte en je in het gebouw gebruik kunt maken van de lift. Verder is er nog archiefruimte voorhanden. Ideaal wanneer jij behoefte hebt aan wat extra opslagruimte. Daarnaast zitten ook de kosten voor schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. De kantoorruimten zelf zijn voorzien van vele ramen en beschikken daardoor over veel lichtinval. Dit brengt een prettige werksfeer met zich mee. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Lelylaan, dit treinstation ligt op een afstand van 3 kilometer. Vanaf hier kun je de bus pakken richting busstation Jan van Zutphenplantsoen. Deze bushalte ligt letterlijk voor de deur. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A4, A9 en A5 binnen enkele minuten op kantoor. Een ideale locatie dus, ook voor eventuele zakelijke afspraken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West?

Zie jij jezelf al werken in dit kantoorpand aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West? Plan zodra er beschikbaarheid is, snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend door contact op te nemen met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder aan een kantoorruimte aan de Baden Powellweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Baden Powellweg 283/305

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen