Kantoorruimte huren Amsterdam Houthavens, Danzigerkade 16

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Danzigerkade 16 in Amsterdam Houthavens

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 personen
  Huurprijs: € 2.950 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Danzigerkade in Amsterdam (Houthavens)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Danzigerkade in Amsterdam Houthavens, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te gaan nemen in dit gave kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om in een moderne en industriële omgeving een kantoorruimte te huren. Door de vele ramen is er veel daglicht wat zorgt voor een prettige werkomgeving en de locatie is zeker gunstig. Wil jij graag meer te weten komen over deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

Op dit moment is er één grote ruimte beschikbaar voor de verhuur, deze kantoorkamer is geschikt voor een organisatie tot maximaal 12 personen. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €2950,- per maand, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Wil jij graag een kijkje nemen in deze kantoorruimte? Plan dan snel een rondleiding in. 

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Danzigerkade in Amsterdam Houthavens, mag je naast je werkplekken ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Dit biedt zeker veel oplossingen, zo kun je gebruik maken van de pantry. Een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het voorbereiden van een verse lunch tussen de middag. Hebben jullie geen 9 tot 5 mentaliteit en bepaal je graag je eigen werktijden? Dan zit je hier ook op het goede adres. Je hebt namelijk hier 24/7 toegang tot jouw werkplekken.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gevestigd, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De dichtstbijzijnde snelweg, de A10 en A5, zijn binnen 6 minuten rijden te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Iedere 15 minuten vertrekt er een lijnbus met een directe verbinding naar Amsterdam Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Danzigerkade in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast geworden en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Danzigerkade in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur jij een kantoorruimte aan de Danzigerkade in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Danzigerkade 16

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen