Kantoorruimte huren Amsterdam Houthavens, Archangelkade 9

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Haparandaweg 5 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 35 min. lopen (2,8 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Archangelkade 9

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Archangelkade in Amsterdam (Houthavens)

Duurzaamheid is een belangrijk facet binnen het kantoorgebouw aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens. Het kantoorgebouw bestaat uit enkele opnamestudio’s en meerdere ‘loftkantoren’, verdeeld over 4 verdiepingen. Door deze diverse kantoorruimten staat ruimtelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. De bereikbaarheid van het kantoorpand maakt deze locatie erg populair. Met zowel het openbaar vervoer als de auto bereik jij elke dag makkelijk jouw werkplek.

Huurprijzen

Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1976 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1877 m2. Kantoorruimte is beschikbaar vanaf 792 m2 en is zeer geschikt voor bedrijven uit de creatieve sector. Huren kan in dit kantoorpand voor de lange termijn, maar kantoorruimte is ook beschikbaar voor kortere perioden. Het kantoorpand is gelegen in het Westelijk Havengebied.

Schoonmaak en 24/7 toegang

Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens, dan maak je direct gebruik van enkele standaard voorzieningen en services. Zo zit de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen, ideaal dat jij je hier verder geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien heb jij als huurder 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoorruimte. Dit betekent dat jij geheel naar eigen wens je werkdag kunt inplannen en zelfs in het weekend de laatste werkzaamheden kunt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Reis je met het openbaar vervoer naar kantoor, dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Haparandaweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 6 minuten lopen naar kantoor. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde snelwegen de A10, A5 en de A8. Het kantoorpand is vanaf deze snelwegen snel te bereiken. Ook de omgeving van het kantoorpand is erg gezellig. Wil jij tussen de middag buiten de deur een kopje koffie drinken? Ga dan eens naar binnen bij Café De Kaaiman, een erg gezellige café dat slechts 700 meter van het kantoorpand verwijderd is.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens? En wil je deze graag met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Archangelkade 9 in Amsterdam Houthavens

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Houthavens!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Archangelkade 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner