Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 520H

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 520H in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam

Dit kantorenpand aan de keizersgracht biedt momenteel de mogelijkheid om een geweldige kantoorruimte te huren in de Grachtengordel van Amsterdam. Het betreft een kantoorkamer met een oppervlakte van 40 m2. Het kantoorpand bevindt zich op een zeer aantrekkelijke locatie dichtbij het centrum van Amsterdam. Word jij enthousiast van deze prachtige werkplek? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen of het plannen van een bezichtiging. 

Huren

Deze prachtige kantoorruimte huur je al voor €1250,- per maand, deze prijs is inclusief service kosten. Hierbij beschik jij over een kantoorkamer met een oppervlakte van 40 m2 inclusief diverse faciliteiten. Je maakt gebruik van onder andere het super snelle WiFi netwerk en een nette vergaderruimte. De kantoorruimte is volledig gerenoveerd en wordt gemeubileerd opgeleverd. Dus deze werkplek is direct klaar voor gebruik.

24/7 toegankelijk en een nette vergaderruimte

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam hebben jij en je collega’s 24/7 toegang tot hun werkplek. Dit zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Voor het organiseren van een bijeenkomst beschikt dit kantoorpand over een nette vergaderruimte die voorzien is van diverse gemakken. 

Locatie en bereikbaarheid

De prachtige locatie van dit kantoorpand in de bruisende grachtengordel van Amsterdam is zeer gewild. Er zijn vele bedrijven en ondernemingen in de omgeving die wellicht van meerwaarde kunnen zijn voor jou of jouw bedrijf. Op loopafstand van jouw werkplek bevindt zich het tramstation “Amsterdam Keizergracht” vanuit hier reis je gemakkelijk naar belangrijke locaties in Amsterdam zoals Amsterdam Centraal Station. Vanuit jouw kantoorkamer loop of fiets je gemakkelijk het gezellige centrum van Amsterdam in. Het centrum van Amsterdam biedt jou vele mogelijkheden, het staat er bol van de horecagelegenheden en activiteiten. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de keizersgracht in Amsterdam?

Bij het huren van deze kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam zullen jij en je collega’s zich snel thuis voelen. Dus wacht niet langer en pak deze kans om jouw onderneming een ware boost te geven. Onze vastgoedconsultants helpen je graag bij het plannen van een bezichtiging op deze geweldige locatie. Hierdoor kun jij deze werkplek met eigen ogen bewonderen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Ook dan staan onze vastgoedconsultants geheel gratis en vrijblijvend voor je klaar. Genoeg redenen om direct contact met ze op te nemen. Dan kun jij straks de trotse huurder van deze kantoorruimte worden.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 520H

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen