Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 449 a

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 449 a in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 1.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam

Een kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam? Dit kantoorpand heeft een prachtige ligging in Amsterdam. Er is een mooie werkplek te huur. De kantoorruimte ligt aan de grachtengordel dicht bij de negen straatjes in Amsterdam. Deze kantoorruimte heeft royale voorzieningen zodat het je aan niets ontbreekt tijdens je werk. 

Huurprijzen

Op deze locatie aan de Herengracht is een kantoorruimte beschikbaar van 24 m2. De kosten van deze kantoorruimte bedragen €1200,- per maand. Is dat te klein voor jouw organisatie? Geen paniek. Er is ook nog een kantoorkamer beschikbaar van 80 m2. Deze ruimte is geschikt voor het onderbrengen van 12 personen. Deze prachtige kantoorruimte is al te huur vanaf €2400,- per maand. De prijzen zijn inclusief de servicekosten. Er is een vergaderruimte beschikbaar waar je gebruik van mag maken, dit geldt ook voor de aanwezige receptie.

Vergaderruimte, Pantry, 24/7 toegankelijk

Dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam beschikt niet alleen over een kantoorruimte en vergaderzaal, maar ook over een eigen pantry waar een snelle lunch gemaakt kan worden. Het sociale hart brengt iedereen in het kantoorpand samen. Ben je toe aan een kopje koffie of thee? Geen probleem, dit valt ook onder de aanwezige voorzieningen in dit kantoorpand. Daarnaast is de kantoorruimte 24/7 toegankelijk zodat je ook in het weekend nog even aan de slag kunt in je eigen kantoor. 

Locatie en bereikbaarheid

Midden in het centrum van Amsterdam vind je dit authentieke kantoorpand. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je stapt zo vanuit je kantoorpand de grachtengordel op waar allerlei leuke restaurantjes te vinden zijn. Wil je even de stad in? Dan is dat ook geen enkel probleem, de negen straatjes liggen op loopafstand van de Herengracht. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam?

Kun je niet wachten om dit authentieke kantoorpand aan de Herengracht te betreden en eigen te maken? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 449 a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen