Kantoorruimte huren Amsterdam De Pijp, Vrijheidslaan 80

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Victorieplein 1 min. lopen (0,1 km)
  • Metrostation Amsterdam, Victorieplein 1 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Amsterdam Amstel 13 min. lopen (1,0 km)
  • Park 5 min. lopen (0,4 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vrijheidslaan 80 in Amsterdam De Pijp

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Pijp!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vrijheidslaan in Amsterdam (De Pijp)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in De Pijp van Amsterdam, maar is het je nog steeds niet gelukt om de perfecte locatie te vinden? Dan raden wij je aan om een kijkje te gaan nemen in dit kantoorgebouw aan de Vrijheidslaan. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een lichte en open kantoorruimte, waar je altijd comfortabel bezig kunt met je core business. Lijkt jou deze locatie geschikt voor jouw organisatie? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar, deze verschillen tussen verschillende oppervlakten tussen de 7 m2 en 16 m2. Het is dus ook al mogelijk om hier een kantoorruimte te huren vanaf €600,-. Huur je liever alle kantoorkamers samen? Dat is ook mogelijk voor een maandelijks bedrag van €2750,-, hier krijg je een totale oppervlakte van 45 m2 voor terug. Benieuwd wat hier de mogelijkheden in zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Vrijheidslaan in Amsterdam De Pijp, maak je naast je werkplek natuurlijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er in het sociale hart een luxe pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee. Maar ook in de pauze kun je hier een lekkere lunch voorbereiden. Bepaal jij graag jouw eigen werktijden? Dan ben je hier ook aan het goede adres! Je hebt namelijk de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw kantoorunit, het maakt dus niet uit of je buiten de normale werktijden om in de avonduren of in het weekend wilt werken. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is perfect, je huurt hier een kantoorruimte in een gezellige buurt met veel leuke cafés en kroegjes. Deze buurt is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Verschillende rijkswegen zoals de A10, A2 en A9 liggen op een korte rijafstand van slechts 8 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Om de hoek van je werkplek is een bushalte gevestigd, ideaal! 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vrijheidslaan in Amsterdam De Pijp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Vrijheidslaan in Amsterdam De Pijp en wil je hier graag meer informatie over ontvangen? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Vrijheidslaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vrijheidslaan 80

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen