Super deal

Amsterdam Centrum, Weteringschans 165

4 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

(Flex)werkplekken

vanaf € 360 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 920 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Weteringschans in Amsterdam (Centrum)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in het centrum van Amsterdam in de buurt de Weteringschans? Wellicht biedt dit kantoorpand een geschikte ruimte te huur aan voor jouw onderneming. Een prachtig pand dat al diverse kantoorruimtes verhuurd aan fotografen, industrieel ontwerpers en softwareproducenten.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Weteringschans in Amsterdam huur je kantoorruimte tegen een eerlijke prijs. Zo is een ruimte met 7 werkplekken te huur voor €2400,-. Liever een werkplek huren? Dat kan! Zo huur je al een zogenaamde 'dedicated desk' voor maar €330,-.

24/7 toegang, supersnel internet en een pantry

In dit kantoorpand aan de Weteringschans in Amsterdam Centrum maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo heb je altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte, is er een pantry aanwezig en maak je gebruik van supersnel internet. In de nabije omgeving van dit kantoorpand vind je een en al gezelligheid! Tijd voor een biertje na werktijd? Neem dan eens een kijkje bij de nabijgelegen Taproom of Le Patron.

Locatie en bereikbaarheid

Dit eigentijdse kantoorpand aan de Weteringschans in Amsterdam is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De halte Ferdinand Bolstraat ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. Vanaf hier ben je binnen no-time bij Amsterdam Centraal Station. Kom je met de auto naar kantoor? Vanaf de A10 ben jij binnen 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weteringschans in Amsterdam Centrum?

Wil jij een van de beschikbare kantoorruimtes huren aan de Weteringschans in Amsterdam Centrum? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Weteringschans.

4 beoordelingen Weteringschans

Great co-working space in the city centre

Erg propperig en hokkerig... wel een goede sfeer...

Super kantoor aan de Weteringschans!

Veel verschillende plekken, prima!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!