Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Raadhuisstraat 15

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Telefoon beantwoording
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Raadhuisstraat 15 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 22 m2
  Huurprijs: € 1.100 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 1.350 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Raadhuisstraat 15, Amsterdam

Kantoorruimte huren aan de Raadhuisstraat 15 in Amsterdam betekent werken in het bruisende hart van de stad. Dit karakteristieke pand combineert historische charme met moderne functionaliteit. De buitenkant met zijn fraaie gevel laat een blijvende indruk achter, terwijl binnenin een eenvoudig maar functioneel kantoor je welkom heet. Het open en lichte interieur zorgt voor een prettige werksfeer, perfect voor zowel kleine als grotere teams.

De inrichting is eenvoudig en doelgericht, ideaal voor diegenen die zich willen concentreren op hun werk zonder afleidingen. Houten vloeren, ruime bureaus en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten kenmerken deze kantoorruimten. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, de ruimte biedt plaats voor iedereen die op zoek is naar een praktische werkplek in een levendige omgeving.

Voorzieningen van Raadhuisstraat 15

Raadhuisstraat 15 in Amsterdam biedt alle essentiële voorzieningen die je van een kantoorruimte mag verwachten. Uitgerust met bureaus, vergaderplekken en gemeubileerde werkplekken, heb je hier alles wat je nodig hebt om productief te zijn. Elke werkplek beschikt over een kast of kluisje voor persoonlijke eigendommen en er is voldoende opslagruimte.

Daarnaast zorgt de pantry voor een constante toevoer van koffie en thee, en is er een sociaal hart waar je kunt ontspannen of netwerken met andere huurders. Daarbij is het kantoor 24/7 toegankelijk en volledig rolstoeltoegankelijk dankzij de lift. Veiligheid is ook gewaarborgd met een postadres en telefoonbeantwoording, en uiteraard is er gratis WiFi beschikbaar door het hele pand.

Locatie en bereikbaarheid

De Raadhuisstraat 15 is gelegen in het centrum van Amsterdam, een locatie die niet alleen bijzonder levendig maar ook uitstekend bereikbaar is. Het kantoor bevindt zich op loopafstand van het Dam-plein, met bushaltes en trams praktisch voor de deur. Het dichtstbijzijnde busstation, Dam, is slechts een paar minuten wandelen, terwijl de dichtbijzijnde tramhalte ook maar een paar stappen verwijderd is. Van hieruit heb je directe verbindingen naar verschillende delen van de stad.

Ook het centraal station van Amsterdam is gemakkelijk te bereiken. Binnen een kwartiertje sta je al op Amsterdam Centraal, wat ideaal is voor zakenpartners of werknemers die met de trein reizen. Daarnaast zijn er tal van restaurants, cafés en winkels in de nabijheid, perfect voor een lunchpauze of een informele meeting buiten de deur.

Binnenkort ook kantoorruimte huren aan de Raadhuisstraat 15 in Amsterdam?

Kantoorruimte huren aan de Raadhuisstraat 15 in Amsterdam biedt jouw bedrijf de unieke kans om te floreren in een dynamische omgeving. Aarzel niet langer en plan vandaag nog een rondleiding of neem contact met ons op voor meer informatie. Ontdek zelf de mogelijkheden en voorzieningen die dit kantoorpand te bieden heeft!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Raadhuisstraat 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen