Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Oudebrugsteeg 9

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oudebrugsteeg 9 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 72 m2
  Huurprijs: € 2.100 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oudebrugsteeg in Amsterdam (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Oudebrugsteeg 9 in Amsterdam Centrum? Dit kantoorpand ligt midden in het centrum van Amsterdam, waardoor je gegarandeerd bent van een goede bereikbaarheid. Naast een goede bereikbaarheid biedt dit kantoorpand geweldige services. Denk aan de mogelijkheid voor postverwerking, koffie en thee faciliteiten en gratis WiFi. Het sociale hart van dit kantoorpand is daarnaast de perfecte plek voor jou om te netwerken met andere ondernemers. 

Huurprijzen

Momenteel is het mogelijk om verschillende (flex)werkplekken te huren in dit kantoorpand aan de Oudebrugsteeg 9. Je kunt kiezen voor een (flex)werkplek die 5 dagen per week beschikbaar is voor €135,- per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen werkplek te huren. In dit geval kun je op elk moment naar je eigen gehuurde werkplek om aan de slag te gaan. Dit is al mogelijk voor een maand bedrag van €265,-. Wil je meer weten over de huurvoorwaarden en de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Postverwerking, een printer en een fietsenstalling

Dit kantoorgebouw aan de Oudebrugsteeg 9 in Amsterdam Centrum maakt een werkdag voor huurders zo makkelijk mogelijk. Kom je er niet aan toe om je post te verwerken? Geen probleem, dat kan voor je gedaan worden. Het kantoorpand biedt ook het gemak van een printer, gratis WiFi en een plek om je spullen op te bergen. Wanneer je op de fiets naar je werk gaat kun je je fiets in de fietsenstalling plaatsen. Hierdoor weet je zeker dat je fiets op een veilige plek staat. 

Locatie en bereikbaarheid

Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werk dan met de fiets? In dit geval bevindt zich een bushalte op 4 minuten lopen van de Oudebrugsteeg 9. Daarnaast zijn het metrostation en het treinstation 6 minuten verwijderd van dit kantoorpand. Ook als je met de auto naar je werk komt is dit geen probleem. Er is een parkeergarage binnen 300 meter van het kantoorgebouw en de snelwegen rondom het centrum van Amsterdam brengen je in alle richtingen van het land. Een werkplek huren in de binnenstad van Amsterdam betekent dat er genoeg winkels en restaurants in de directe omgeving zijn. In deze buurt hoef je je dus nooit te vervelen! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oudebrugsteeg in Amsterdam Centrum?

Kun jij niet wachten om een werkplek te huren aan de Oudebrugsteeg 9 in Amsterdam Centrum? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in, zodat je het kantoorpand met eigen ogen kunt bekijken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder met de zoektocht naar de perfecte werkplek in Amsterdam Centrum.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Heerlijke plek om een centrale plek!

Je wordt helemaal vrolijk als je het pand binnenloopt, de entree heeft qua uitstraling wel iets weg van een Engelse pub. Gezellig en authentiek. De kantoorruimten zijn daarintegen modern en voorzien van alles wat je maar wilt.

H

centrale ligging.

prachtig sierlijk ingericht, goede faciliteiten

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oudebrugsteeg 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen