Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Nieuwezijds Voorburgwal 296-298

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Rokin 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Spui 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 14 min. lopen (1,1 km)
 • Metrostation Rokin 3 min. lopen (0,3 km)
 • Park 3 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwezijds Voorburgwal 296-298 in Amsterdam Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 7 personen
  Huurprijs: € 4.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 8.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum

Wil jij een inspirerende kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in dit karakteristieke kantoorgebouw. Het kantoorpand heeft een monumentale status sinds 1987 en is volledig gerenoveerd. Door de perfecte ligging, namelijk op een korte loopafstand van de Dam en het Spui, is dit een erg populaire locatie. Mede daardoor is deze locatie erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoorruimten beschikbaar verdeeld over maar liefst 6 verdiepingen. Het representatieve kantoorpand beschikt over turnkey kantoorunits, die geschikt zijn voor 4 tot en met 20 personen. Voor een kantoorruimte met 8 werkplekken, betaal je een maandelijks bedrag van €5600,-. Is dit te klein en huur je liever een kantoorkamer met 20 werkplekken? Dat kan, hier betaal je €14.000,- voor in de maand! Behoefte aan meer ruimte? Deelverhuur is ook een optie. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden.

Glasvezelinternet en vergaderruimten 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele bijkomende services en faciliteiten. Zo is er op deze locatie razendsnel glasvezelinternet aanwezig, perfect wanneer snel en efficiënt werken bij jou past! Ook heb je de mogelijkheid om te gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimten. Handig wanneer je een meeting hebt met een paar collega’s of een presentatie wil geven voor klanten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk in het centrum van Amsterdam. Alles is op loopafstand bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige terrassen, leuke winkels en de goede restaurants. Zo zit er in dezelfde straat; ‘Grill Restaurant The King’, een echte aanrader! Het kantoorgebouw is makkelijk bereikbaar met de tram en bus. Op een korte loopafstand van slechts 3 minuten is er al een halte te vinden, deze lijn is vervolgens ook aangesloten op het treinstation Amsterdam Centraal. Reis je met de auto naar je werkplek? Binnen een kwartiertje rijden bereik jij verschillende op- en afritten van de A5, A8 en A10.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum en wil je graag een kijkje komen nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen op een door jou gekozen tijdstip een rondleiding in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Een mooie lichte ruimte waar je comfortabel kunt werken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwezijds Voorburgwal 296-298

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen