Nieuwezijds Voorburgwal 104-108

Kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal (Centrum)

Dit kantoorpand, gelegen in het hart van Amsterdam, is de perfecte locatie als je op zoek bent naar een kantoorruimte of werkplek in een prachtig historisch pand. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1932 en heeft ooit dienst gedaan als politiebureau. Het monumentale pand is compleet verbouwd tot een authentiek Amsterdams design bureau. Het welbekende Rijksmuseum is een grote inspiratiebron geweest voor de stijl van dit nieuwe kantoorpand.   

Huurprijzen, kantoor Nieuwzijds Voorburgwal, Amsterdam

Het kantoorpand kent een totale oppervlakte van 1286 m2. Verschillende kantoorruimtes en werkplekken worden je aangeboden in deze ruimte. Huren doe je in dit pand op basis van flexibele huurcontracten vanaf 1 maand tot 60 maanden. In dit monumentale kantoorpand huur je al kantoorruimte tegen aantrekkelijke huurprijzen. 

Nieuwezijds Voorburgwal: turnkey oplevering 

De kantoorruimtes op basis van flexibele huurcontracten worden altijd turnkey opgeleverd. Dit houdt onder andere in dat de werkplekken en kantoorruimtes voorzien zijn van moderne meubels. Zo kun jij je als huurder vanaf dag 1 bezighouden met jouw core business. Verder is er een receptie aanwezig waar het serviceteam zal zorgen voor een vriendelijk ontvangst van jouw gasten. Tot slot is er nog een imposante stijlkamer aanwezig waar de mogelijkheid is om vergaderingen te houden. 

Locatie en bereikbaarheid, Nieuwezijds Voorburgwal, Amsterdam

Gelegen in het hart van Amsterdam, op een steenworp afstand van de Dam. Een bruisende kantoorlocatie waar in de directe omgeving altijd wel iets te beleven is. Binnen een straal van 500 meter vind je diverse horecagelegenheden zoals restaurants en koffiebarretjes. Zowel per auto als met het openbaar vervoer is dit kantoorpand uitstekend te bereiken. De auto kun jij als huurder gemakkelijk parkeren in de ondergrondse garage ‘Nieuwendijk’. Deze garage bevindt zich schuin tegenover het pand, een unieke bijkomstigheid in het centrum van Amsterdam. Tot slot ligt het Centraal Station op loopafstand van jouw kantoor en stopt de tram direct voor de deur. Een echte toplocatie dus! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal?

Wil jij net als vele andere ook graag werken in dit toffe, gerenoveerde pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal? Kom dan snel eens langs om te kijken of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit. Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen! 

Kantoorruimtes te huur in het centrum van Amsterdam Nieuwezijds Voorburgwal 104-108 Amsterdam Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!