Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Leidsestraat 32

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leidsestraat 32 in Amsterdam Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 225 m2
  Huurprijs: € 15.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 450 m2
  Huurprijs: € 30.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Leidsestraat in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Leidsestraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren midden in hartje Amsterdam. Op dit moment is er een prachtig afgewerkte en comfortabele kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur waar werken en jezelf thuis voelen samenkomen. Wil jij graag een kijkje nemen in deze kantoorruimte? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er twee grote oppervlakten beschikbaar van 225 m2. Deze kantoorruimte zijn verdeeld over 2 verdiepingen en een vloer is voor maximaal 24 personen beschikbaar. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €15.000,- inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Wil jij graag weten of deze ruimte bij jou past en ben je benieuwd naar de overige huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Beveiliging en vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Leidsestraat in Amsterdam Centrum, zijn er naast je kantoorruimte ook veel andere voordelen waar jij als huurder van profiteert. Zo bepaal jij je eigen werktijden door de 24/7 toegankelijkheid en kan de temperatuur in zowel de winter als zomer ingesteld worden zoals jij dat wilt. Daarnaast is het kantoorgebouw goed beveiligd en zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig. Handig wanneer er bezoekers langs komen of je een collega onder vier ogen wilt spreken.

Locatie en bereikbaarheid

Locatie van het kantoorpand is uitstekend. Op een korte loopafstand bereik je verschillende restaurants, zeker een aanrader om na werktijd een lekker hapje te gaan eten met wat collega’s of klanten. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg naar de rijksweg A10. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde tramhalte is om de hoek en heeft een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Leidsestraat in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag een prachtige kantoorruimte huren aan de Leidsestraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Leidsestraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

De handige vergaderruimtes zijn enorm nuttig in dit kantoor.

Bruisende locatie met veel winkels in de buurt om even naar toe te gaan tijdens de pauze.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Leidsestraat 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen