Super deal

Amsterdam Centrum, Keizersgracht 555

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht 555 in Amsterdam (Grachtengordel)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1917 en is sinds 2000 een rijksmonument. Je huurt op deze locatie full-time kantoorruimten, deze zijn voorzien van vele services en faciliteiten. Het kantoorpand is midden in het centrum van Amsterdam gevestigd, met veel gezellige cafés en andere voorzieningen op loop afstand.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorunits beschikbaar, deze ruimten zullen in juni klaar zijn voor gebruik. In dit kantoorgebouw is van alles mogelijk zo heb je kantoorruimten die starten vanaf 7 m2, deze metrages lopen op tot wel 1500 m2! Voor een kantoorkamer van 7 m2 betaal je €650,- in de maand, een mooie prijs voor deze top locatie in Amsterdam. Ook is het mogelijk om een werkplek te huren voor 5 dagen in de week, voor slechts een maandelijks bedrag van €225,-. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid, catering en een receptie

Aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel maak je naast jouw kantoorruimte om ook gebruik van de vele bijkomende services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om de auto te parkeren op de aanwezige parkeerplaatsen (met oplaat punten!), voor slechts een klein bedrag per maand. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het restaurant, waar elke dag een heerlijke verse lunch wordt geserveerd. Bij binnenkomst in de representatieve entree, vindt je tijdens kantooruren een bemande receptie. Zij kunnen je ondersteunen in verschillende taken, denk bijvoorbeeld aan de postverwerking en binnenkomende telefonie. Wie wil dat nou niet?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorpand aan de Keizersgracht is fantastisch. Het is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam en heeft veel voorzieningen op korte loopafstand. Zoals bijvoorbeeld gezellige cafés en supermarkten, een boodschapje na werktijd is dus zo gepiept! Daarnaast is het kantoorpand ook nog eens makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist, kost dat je slechts enkele minuten via de Rozengracht of Raadhuisstraat. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn er meerdere tram- en bushaltes te vinden, die een rechtstreekse verbinding hebben met het Centraal Station van Amsterdam.

Huur jij binnen kort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Keizersgracht.

Kantoorruimte huren Amsterdam centraal, Keizersgracht 555 Keizersgracht 555 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Keizersgracht

Ontzettend leuke werkplekken en ook de kantoorruimte zijn op een unieke manier neergezet! Leuk concept!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!